Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 elimdeki benim olmayan dvdleri divxe çevirip bilgisayara atmak gibi bi niyetim var. ama küçük bi sorunum var o da nası yapılacağını ne kullanılacağını bilmemem. aradım da forumda ama bulamadım pek alakalı bi yazı/kaynak. program olarak ne kullanmak gerekir? ayar yapılacaksa nasıl ayarlardır? bi de uzun sürer diye duydum bu işlem, öyle midir? ne kadar sürer ortalama bi dvd?[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 DVD Rip diye aratirsan bir cok program goreceksin. Makinana bagli olarak, donanimi uyumlu secilmis bir P-IV, tum dilleri, subtitlelari, video ve audio ile beraber yaklasik 12-15 saatte yapiyor. Araman gereken kriterler, kelimeler : rip, ogm, ogg, vorbis, encode[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 http://www.divxtr.org/ Burada yapmak istediğin şey ile ilgili türkçe dökümanlar ve bir çok filmin altyazısını bulabilirsin.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Eger DVD Rip edecekse, zaten altyazilari da otomatik olarak rip edecektir :) Sadece hatirlatayim dedim, yoksa o sitedeki alt yazilari hepimiz kullaniyoruz :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Peki tavsiye edilen, en az vakit harcayan bir tanesi var mi bu hususta?[signature][hline]Ignorance is a bliss. (is it?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar