Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 elimdeki benim olmayan dvdleri divxe çevirip bilgisayara atmak gibi bi niyetim var. ama küçük bi sorunum var o da nası yapılacağını ne kullanılacağını bilmemem. aradım da forumda ama bulamadım pek alakalı bi yazı/kaynak. program olarak ne kullanmak gerekir? ayar yapılacaksa nasıl ayarlardır? bi de uzun sürer diye duydum bu işlem, öyle midir? ne kadar sürer ortalama bi dvd?[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 DVD Rip diye aratirsan bir cok program goreceksin. Makinana bagli olarak, donanimi uyumlu secilmis bir P-IV, tum dilleri, subtitlelari, video ve audio ile beraber yaklasik 12-15 saatte yapiyor. Araman gereken kriterler, kelimeler : rip, ogm, ogg, vorbis, encode[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
kavel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 http://www.divxtr.org/ Burada yapmak istediğin şey ile ilgili türkçe dökümanlar ve bir çok filmin altyazısını bulabilirsin.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Eger DVD Rip edecekse, zaten altyazilari da otomatik olarak rip edecektir :) Sadece hatirlatayim dedim, yoksa o sitedeki alt yazilari hepimiz kullaniyoruz :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
kavel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Peki tavsiye edilen, en az vakit harcayan bir tanesi var mi bu hususta?[signature][hline]Ignorance is a bliss. (is it?)
Öne çıkan mesajlar