Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD'den DivX'e

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimdeki benim olmayan dvdleri divxe çevirip bilgisayara atmak gibi bi niyetim var. ama küçük bi sorunum var o da nası yapılacağını ne kullanılacağını bilmemem. aradım da forumda ama bulamadım pek alakalı bi yazı/kaynak. program olarak ne kullanmak gerekir? ayar yapılacaksa nasıl ayarlardır? bi de uzun sürer diye duydum bu işlem, öyle midir? ne kadar sürer ortalama bi dvd?[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki:
....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Mesaj tarihi:
DVD Rip diye aratirsan bir cok program goreceksin.

Makinana bagli olarak, donanimi uyumlu secilmis bir P-IV, tum dilleri, subtitlelari, video ve audio ile beraber yaklasik 12-15 saatte yapiyor.

Araman gereken kriterler, kelimeler : rip, ogm, ogg, vorbis, encode[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
http://www.divxtr.org/

Burada yapmak istediğin şey ile ilgili türkçe dökümanlar ve bir çok filmin altyazısını bulabilirsin.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Mesaj tarihi:
Eger DVD Rip edecekse, zaten altyazilari da otomatik olarak rip edecektir :)

Sadece hatirlatayim dedim, yoksa o sitedeki alt yazilari hepimiz kullaniyoruz :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
:)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...