SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ya çok saçma bi problemle karşı karşıyayım. Genellikle laptopu uykudan uyandırdıktan sonra Chromeda açık olan tablardaki sitelere 3 4 sn içinde girebiliyorum fakat yeni tabda farklı bir site açınca 3 4 dk boyunca o sitelere giremiyorum. Google'a önceden bi tabda açık olmasa bile her zaman girilebiliniyor. Hatta bazen uykudan uyandırmadan bağımsız bir şekilde bazı sitelere girilip bazılarına girilmiyor saçma bir şekilde. Windows 8 kaynaklı diye düşündüm 7 kurdum ama düzelmedi. Google dsnleri kullanıyorum. Samsung laptop var. IEde de durum aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ışığı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bi kapatıp açıp tekrar deneyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 laptopu nazikçe uyandır uykudan ram lerine opucuk fln kondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bende de buna benzer problem vardı. doğru wlan driverını bulup yükledim, düzeldi. deneme/yanılma yöntemiyle bir kaç driver dene çözülür mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar