Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Filmi koyuyorum bılgısayara media player gormuo delırcem napmalyım?(film cd den) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 neyi görmüyo onu anlamış değilim de.. cdye sağ tıkla > aç mpegav içinde avseq.dat'a çift tıkla.. daha detaylı açıklama olsa keşke..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 VLC kullan ayrınıtlı bilgi www.videolan.org[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 16 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj screamer tarafından 16 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 şöle solıyım medıa playerım war cd ı bılge koyuorum xp kullanıyorum bu arda cd açılmıo hanı o yurut murut çıkmıyo.Sonra medıa playera gırıorum orda bakınıyorum yok gormuo.AM bılg cd yı goruo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 cd içindeki avseq.dat dosyasını bulabildin mi? Windows Media Player'in open menüsünü aç, aşağıda desteklenen dosya türleri falan yazar, o bölümü "tüm dosyalar" haline getir. O zaman bulabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 cd nin içinde yok ole bı dosya medıa playerda gormuyo cdyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Windows Explorer ile cd'yi Explore et. MPEGAV klasörüne gir. AVSEQ01.DAT dosyası vardır orda, shift tuşunu basılı tut ve sağ tıkla o dosyaya. Open With seçeneği çıkar. Open With ya yana açılır orda Choose Program'ı seçecen yada direk Open With'a tıklanır. Karşına Search on web ve Select a program seçenekleri çıkarsa alttakini seçecen. Sonra Windows Media Player'ı listeden bulacan. Tabi bu anlattıklarım ingilizce windows xp pro ve VCD formatındaki bir cd için geçerli.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yaptım yaptım yınede saolun bu ndedınız dosyanın içşndekı prog music die geçiomuş bende onu o musıclerıdır falam dıe açmıodum meersem birlikte aç diince oldu :)saolun yınede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bi kere bende de çıktı öyle bi VCD ya. Olur böle aksaklıklar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 cd bozuk olabilir?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mpg formatında demi cd ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar