Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ace-Cad Di,giMemo A501 mi yoksa Acecad Flair mi?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

şimdi iki üründe bir 74 diğeri 135 $+kdv

bu ikisinden birini almak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var..

şimdi acecad flair in resim çizimi konusunda çok sık kullanıldığını biliyorum fakat bu yeni çıkan A501 de kablosyuz olup istediğimiz yere götürebildiğimiz için çok rahat bir alet..

ama şimdi bu a501 flair gibi resim-karikatür çizimine uygunmusdur? aynı rahatlığı yakalayabilirmiyim acaba? ona göre ikisinden birini almak istiyorum

yorumlar lütfen[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisini tercih ettiğin belli zaten. Ben kendim için artıları ve eksileri için sormuştum ya neyse.

ben Ace Cad Flair diyorum. Çizim için daha uygun geldi.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Sosyal ağlarda paylaş

Wacom[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

wacom satan dükkan bulamadım wacomlar sadece internette vardı

Acecat Flair aldım çok memnunum 170 YTL ye geldi amatör çizerleri için çok hoş kalemi,ni mouse yerine kullanıyorum süper :)

tek kötü tarafı kaleminde scrol yok :-P[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

site açılmıyor. nerede bu transdata bilgisayar tam olarak. çizdiğin bir çalışmayı koyarsan da sevinirim pedin kalitesini görmek açısından.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 Aralık 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...