BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 şimdi iki üründe bir 74 diğeri 135 $+kdv bu ikisinden birini almak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var.. şimdi acecad flair in resim çizimi konusunda çok sık kullanıldığını biliyorum fakat bu yeni çıkan A501 de kablosyuz olup istediğimiz yere götürebildiğimiz için çok rahat bir alet.. ama şimdi bu a501 flair gibi resim-karikatür çizimine uygunmusdur? aynı rahatlığı yakalayabilirmiyim acaba? ona göre ikisinden birini almak istiyorum yorumlar lütfen[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu ardaa rürünlerle iligli ayrıntılı bilgi; A501 Flair[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ben daha basit bir soru sorayım. scanner mı ped mi?[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ped almak istiyorum ki bu mesajı atmışım.. başka yetersizlik filitresinden geçirilmiş soru varsa almayayım sonra sorarsınız[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hangisini tercih ettiğin belli zaten. Ben kendim için artıları ve eksileri için sormuştum ya neyse. ben Ace Cad Flair diyorum. Çizim için daha uygun geldi.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Wacom[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 wacom satan dükkan bulamadım wacomlar sadece internette vardı Acecat Flair aldım çok memnunum 170 YTL ye geldi amatör çizerleri için çok hoş kalemi,ni mouse yerine kullanıyorum süper :) tek kötü tarafı kaleminde scrol yok :-P[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ucuzmuş nereden aldın.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 transdata bilgisayardan fakat iki modeli var biri büyük biri küçük büyük olanın içinden çizim programı da çıkıyor o 99 $+KDV www.digitalsatis.com[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 site açılmıyor. nerede bu transdata bilgisayar tam olarak. çizdiğin bir çalışmayı koyarsan da sevinirim pedin kalitesini görmek açısından.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 Aralık 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 transdata kadıköy yazıcıoğlu iş hanı karşısında. cok aradım tablet ama bi tek orda vardı bu marka. sabredendervişmurdaınaermiş(wacom/4 ay sonra hehe)[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 17 Aralık 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 pedin kalitesini çizimnden görebiliceğini pek sanmam elvyn.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar