Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: yalnızca gerçek vatanseverleri etkileyen bir virüs olmalı çetin abi ve mel gibson SDGJASHDGHASDHGASDGASDHDFSHDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 cons'un verdiği linke tıkladım o günden beri boş otobüste ayakta gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: yalnızca gerçek vatanseverleri etkileyen bir virüs olmalı çetin abi ve mel gibson asdsafasdfk hasta hasta güldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: http://tinypic.com/ ekranım sapıttı şu adamın verdiği linki tıkladığımdan beri. log out linkine tıklamışsın abi sakin ol. foruma zaman tanı biraz düzelir sdfg. ya da ctrl+f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ulan tam kızacaktım şunu sorana baktım çetin, içim elvermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 imgur'a bisi oldu diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Olm yalan borcum mu var?bir bucuk,belki iki senedir kullaniyordum imguru sorunsuz.bir haftadir resim upload edemiyorum.cins cins konusmayin.adam gibi soruyorum,maytap geciyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 2 sene önce imgur yoktu sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yalancı hergele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Orcunun hakaret etme hakki oldugunu bir kez daha gorduk.aferin moderator.bari bir liste yayinlayin,su kufurler serbest,sunlar yasak.ya da baska bir liste yayinlayin,su adamlara her sey serbest deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kuddusi tam bir teknoloji özürlüsün :) Imgur taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Imgur a bisi olsa forumu kapatmamiz lazim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Esh said: Imgur a bisi olsa forumu kapatmamiz lazim abi. adam donanım gurusu lolxd yeah oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Guru gurultuyuz abi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Imgur web'de düzgün çalışıyor da mobil versiyonu çalışmıyor. Resim yüklendikten sonra illa bildirim alanına gidip upload complete linkine tıklamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 KuddusiMavra said: Orcunun hakaret etme hakki oldugunu bir kez daha gorduk.aferin moderator.bari bir liste yayinlayin,su kufurler serbest,sunlar yasak.ya da baska bir liste yayinlayin,su adamlara her sey serbest deyin. kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bi bitmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sen kimsin lan finito. çık lan aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çeto şifren elimde ne kadar değiştirsende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 xXx KaLaMaR IS BaCk xXx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ataturk1923 sifresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 şu olur mu? tinypic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 bir şey olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Orcun.actirma eski defterleri.zararli cikarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar