Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: yalnızca gerçek vatanseverleri etkileyen bir virüs olmalı çetin abi ve mel gibson SDGJASHDGHASDHGASDGASDHDFSHDSF
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 cons'un verdiği linke tıkladım o günden beri boş otobüste ayakta gidiyorum.
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: yalnızca gerçek vatanseverleri etkileyen bir virüs olmalı çetin abi ve mel gibson asdsafasdfk hasta hasta güldürdün
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: http://tinypic.com/ ekranım sapıttı şu adamın verdiği linki tıkladığımdan beri. log out linkine tıklamışsın abi sakin ol. foruma zaman tanı biraz düzelir sdfg. ya da ctrl+f5
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ulan tam kızacaktım şunu sorana baktım çetin, içim elvermedi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Olm yalan borcum mu var?bir bucuk,belki iki senedir kullaniyordum imguru sorunsuz.bir haftadir resim upload edemiyorum.cins cins konusmayin.adam gibi soruyorum,maytap geciyorsunuz.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Orcunun hakaret etme hakki oldugunu bir kez daha gorduk.aferin moderator.bari bir liste yayinlayin,su kufurler serbest,sunlar yasak.ya da baska bir liste yayinlayin,su adamlara her sey serbest deyin.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Kuddusi tam bir teknoloji özürlüsün :) Imgur taş gibi
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Imgur a bisi olsa forumu kapatmamiz lazim abi.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Esh said: Imgur a bisi olsa forumu kapatmamiz lazim abi. adam donanım gurusu lolxd yeah oh be
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Imgur web'de düzgün çalışıyor da mobil versiyonu çalışmıyor. Resim yüklendikten sonra illa bildirim alanına gidip upload complete linkine tıklamak gerek.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 KuddusiMavra said: Orcunun hakaret etme hakki oldugunu bir kez daha gorduk.aferin moderator.bari bir liste yayinlayin,su kufurler serbest,sunlar yasak.ya da baska bir liste yayinlayin,su adamlara her sey serbest deyin. kes lan.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sen kimsin lan finito. çık lan aradan.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çeto şifren elimde ne kadar değiştirsende
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Orcun.actirma eski defterleri.zararli cikarsin.
Öne çıkan mesajlar