Sholver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Evet arkadaslar elimde bulunan divx leri dvd yapmak istiyorum hepsinin birebir oraninda fps degerine sahip sub dosyalari var hepsi dvd rip nedir onerileriniz Nero Vision express ile alt yazi eklenmiyor program vs tavsiye edicek olan olursa sevinirim...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yardim :([signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Hmm bakmam lazm. Divx avilere altyazı eklemeyi hiç denemedim. Aslında nero burning rom 6.0 (express yada light deil) yapması lazm. Menü, altyazı yapabilmen lazm ama karıştırmadın herhalde o kadar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Malesef gerekli çevirmleri yapıyor fakat alt yazi ekleme seçeneği yok... Varmı program önericem olan...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Unled. DVD Mobie Factory de denedim ondada olmuyor arkdaslar.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende daha önce buna benzer bir topic açmıştım altyazı ile ilgili ama sonuç çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 DVD2SVCD mi DVD2VCD 'mi ne yeni versiyonunda altyazı ekleme olayı varmış. Bi indirip deneyin :D Bende dvd yazıcı yok deneyemem o yüzden. İngilizceniz varsa daha güzel. Araştırın google'da convert AVI to DVD diye aratın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar