Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Burdan Indir Editledim Scratchledim yaptım işte Rap_Sheat feat ATK - 24 Heures De Nos Vies Rap_Sheat ben oluyorum hehe :lol: hadi dinleyin bakalım bekliom görüşlerinizi arada da bögüren benim Fransızca hehehe[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 şu an dinliyorum...melodi hoş ama sarmadı be yinede güzel![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 eh fena deıl:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben rapi sevmediğimden olsa gerek itici geldi. yoksa cezadan filan güzel :d en azından dinlebilirliği yüksek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 He he benim o söyleyen Türkçe hehe :)[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Iniyo bakalim.. yorum yapacaz bitince ;)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Rap Sheat'in sesi ve tarzi hosuma gitti.. Sozleri pek anlamasamda guzel okuyo.. daha tamamini dinleyemedim :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben şarkıyı beğendim .) chimera nefesin yetmiyor söylemeye. bırak gencler söylesin ehehe.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 turkce bolum berbat.flow hata dolu.evde kayit girilmis kadar kotu + icimden bi ses fransiz rapinin icine kendini soktugunu soyluyor. cunku senin kaydinla digerlerinin arasinda daglar kadar fark var.kusura bakma birader yanlis dusunuyo olabilirim. ama isin basinda gibisin.[signature][hline]Kaizer Kişisel Sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 baba harbi harbi soyle bu feat olayi degil. ritmlerin duzensizligi ve mastering hatalari yaptigin cok ezikce. milletin sarkisinin ortasina kendini koymussun acikcasi.wack demeye dilim varmiyor.[signature][hline]Kaizer Kişisel Sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ezikce dedi adam ya hauuha komik olmus aman gercek hayattaki arkadaslarina gosterme bunu ozellikle kizlara :p[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Fransızcayı sewmem,fransızcayla olan herseyide sewmem...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Dinlemedim indiriyorum fakat ne olursa olsun adam kendince 1 şeyler yapmiş ve bizle paylaşmak istemiş.Adam gibi eleştirmek yerine ezik, berbat deyip adamin hevesini kirmak çok yanliş bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ben "kendince yapmis" dedigi seyin ezikce oldugunu ifade ettim. hala da ayni fikirdeyim.[signature][hline]Kaizer Kişisel Sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bence arka plan dakı o slow sarkı cok guzel olmus[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 abi hiç mi müzik duymadınız ya madem olay fransızca rap alın dinleyin şunu efendi efendi: Manau - La Tribu de Dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 IAM feat. Method Man & Redman - Noble Art çekin dinleyin[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 aynı fikirdeyim bu muzige saygı duyuyorsan bir daha boyle seyler yapma sagopa kajmer dınle kendine ceki duzen ver uzme bızleri canım iyi cocuksun ama buraya kadar olsun.. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sagosuz olmaz ztn de ben öyle sokuşturdum kendimi daha çok iyi yorumlar aldım ama yaptıgım gerçekten salakça bişi araya sokusturmak ama güzel oldu gibi :) eziklik bu mu bilmiyorum yoksa buraya girip okuyup millete ezik demek mi daha dogru bilemiycem saygılar...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kardeş ben sana ezik demedim sakın ha saygı duyuyorum sana ama sende saygı duy basarılar baska dala atlasan daha basarılı olursun sonucta biseyle ugrasmıssın zaman vermissin emek vermissin ama olmamıs be.hem deger vermesem indirmezdim.SAYGILAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 değer vermemek için öncelikle nasıl birşey olduğunu bilmen gerekiyor. değer vermeseydim indirmezdim saçma bir savunma olmuş.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sen bi ara ogretirsin bana nasıl bise oldugunu ..alala ne mantıksızca olmus sen ne yazdın ne dion hocam nacizane kulun olarak bi b..k anlamadım ogretilerini takip edemicem kendini egit sonra gel hadee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya ben sarkının sizin kayıt olduunu bilmiyodum ben sadece beyendiniz bi yerde dinleyip tawsiye ediyosunuz sandm.Ewde çekimse çok iyi olms cidden :D emee saygımız sonsuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 chimera bilmem kaç yüz nickli arkadaş... rap müziği seviyosan böyle ayağa düşürme. sizin gibi ezikler yüzünden bi çok rap dinleyicisi ezik ve özenti gözüküyor dışardan.sagopa nin 10 kur$un albumunu bi dinle. senin gibilere sokmadigi laf yok o albumde. sarkina gelince. iyi yorumlari annen babandan ve komsularindan aldin heralde. yaptigin eziklik. eziklik ve eziklik. git egonu sana iyi diyenlerin yaninda tatmin et. ???!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar