Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca Türkçe Rap !!! Süper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an dinliyorum...melodi hoş ama sarmadı be yinede güzel![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
ben şarkıyı beğendim .)

chimera nefesin yetmiyor söylemeye.
bırak gencler söylesin ehehe.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
turkce bolum berbat.flow hata dolu.evde kayit girilmis kadar kotu + icimden bi ses fransiz rapinin icine kendini soktugunu soyluyor. cunku senin kaydinla digerlerinin arasinda daglar kadar fark var.kusura bakma birader yanlis dusunuyo olabilirim. ama isin basinda gibisin.[signature][hline]Kaizer Kişisel Sayfa
Mesaj tarihi:
Dinlemedim indiriyorum fakat ne olursa olsun adam kendince 1 şeyler yapmiş ve bizle paylaşmak istemiş.Adam gibi eleştirmek yerine ezik, berbat deyip adamin hevesini kirmak çok yanliş bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
IAM feat. Method Man & Redman - Noble Art

çekin dinleyin[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Mesaj tarihi:
aynı fikirdeyim bu muzige saygı duyuyorsan bir daha boyle seyler yapma sagopa kajmer dınle kendine ceki duzen ver uzme bızleri canım iyi cocuksun ama buraya kadar olsun.. saygılar
Mesaj tarihi:
kardeş ben sana ezik demedim sakın ha saygı duyuyorum sana ama sende saygı duy basarılar baska dala atlasan daha basarılı olursun sonucta biseyle ugrasmıssın zaman vermissin emek vermissin ama olmamıs be.hem deger vermesem indirmezdim.SAYGILAR...
Mesaj tarihi:
değer vermemek için öncelikle nasıl birşey olduğunu bilmen gerekiyor. değer vermeseydim indirmezdim saçma bir savunma olmuş.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
sen bi ara ogretirsin bana nasıl bise oldugunu ..alala ne mantıksızca olmus sen ne yazdın ne dion hocam nacizane kulun olarak bi b..k anlamadım ogretilerini takip edemicem kendini egit sonra gel hadee..
Mesaj tarihi:
ya ben sarkının sizin kayıt olduunu bilmiyodum ben sadece beyendiniz bi yerde dinleyip tawsiye ediyosunuz sandm.Ewde çekimse çok iyi olms cidden :D emee saygımız sonsuz :D
Mesaj tarihi:
chimera bilmem kaç yüz nickli arkadaş...

rap müziği seviyosan böyle ayağa düşürme. sizin gibi ezikler yüzünden bi çok rap dinleyicisi ezik ve özenti gözüküyor dışardan.sagopa nin 10 kur$un albumunu bi dinle. senin gibilere sokmadigi laf yok o albumde.

sarkina gelince. iyi yorumlari annen babandan ve komsularindan aldin heralde. yaptigin eziklik. eziklik ve eziklik. git egonu sana iyi diyenlerin yaninda tatmin et. ???!!!!
  • Yeni Oluştur...