Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca Türkçe Rap !!! Süper


Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Burdan Indir

Editledim Scratchledim yaptım işte

Rap_Sheat feat ATK - 24 Heures De Nos Vies

Rap_Sheat ben oluyorum hehe :lol: hadi dinleyin bakalım bekliom görüşlerinizi arada da bögüren benim Fransızca hehehe[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dinlemedim indiriyorum fakat ne olursa olsun adam kendince 1 şeyler yapmiş ve bizle paylaşmak istemiş.Adam gibi eleştirmek yerine ezik, berbat deyip adamin hevesini kirmak çok yanliş bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sagosuz olmaz ztn de ben öyle sokuşturdum kendimi daha çok iyi yorumlar aldım ama yaptıgım gerçekten salakça bişi araya sokusturmak ama güzel oldu gibi :) eziklik bu mu bilmiyorum yoksa buraya girip okuyup millete ezik demek mi daha dogru bilemiycem saygılar...[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Msn : [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

değer vermemek için öncelikle nasıl birşey olduğunu bilmen gerekiyor. değer vermeseydim indirmezdim saçma bir savunma olmuş.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chimera bilmem kaç yüz nickli arkadaş...

rap müziği seviyosan böyle ayağa düşürme. sizin gibi ezikler yüzünden bi çok rap dinleyicisi ezik ve özenti gözüküyor dışardan.sagopa nin 10 kur$un albumunu bi dinle. senin gibilere sokmadigi laf yok o albumde.

sarkina gelince. iyi yorumlari annen babandan ve komsularindan aldin heralde. yaptigin eziklik. eziklik ve eziklik. git egonu sana iyi diyenlerin yaninda tatmin et. ???!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...