stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hani volkswagen.in karavanlısı karavansızı olan, yuvarlak farlı, toparlak, eskiiii bi minibüs.hastasıyım.satılığından bileniniz varmı?adı samba olarakta geçer başka isimleride vardı sanırım.[signature][hline]alea iacta est...
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Ark.larda 97 model vr6 6silindir benzinli otomatik vs olanından vardı bu modelden 3 tane varmş galiba tr de 1 depoyla 350km yol yapıyodu[signature][hline] V ò d à n | ICQ
tunch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 97 modelinden bahsettiğini sanmyorum. eski hippy modellerinden bahsediyo olmlı arkadaş.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Hmm onların adıda mı caravelle ki yaw[signature][hline] V ò d à n | ICQ
h1v Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 transporter değilmiydi ya o eskiler? zaten caravelle de yeni transporterların makyajlısıydı.Yada ben öle biliom :)
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sanirim su kofteci style caravelle lerden bahsediyorsun, degil mi? Bundan ankara samatya food court da vardi, kofteci olarak kullanildi, bi ara icinde fal fln bakildi, ama ustunde hep satilik fln yaziyordu. Ankaralilardan birisi bi ara gorurse telefon fln yazar heralde, ben ankarada olsam bi sorardim ama maalesef bu aralar gitmem mumkun degil...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Öne çıkan mesajlar