Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parti evleri hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar ben grup arkadaslarimla beraber bi parti evi ayarlamak istiyorum bildiginiz mekanalr varmi kiralik yerler suadiyede avrmis fiyatlar ne civarda nerlerde var bu mekanlar biliyomusnuz lütfen yardimci olun acaba yer kalmismidir ?

cevaplariniz icin simdiden tesekurler[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
kimsenin bilgisi yokmu yaw[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Mesaj tarihi:
ne partisi bu?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
benim bilgim yok da parti için neden para erilir üstüne anlamadım. hani atıyorum 10 kişilik bir parti düşünsen, o 10 kişiden birisinin evi müsait olur.
ayrıca suadiye semtten dolayı pahalıdır diye tahmin ediyorum :)[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
ehe yok hayir söyle anlatiym bunlar böle özel daireler kiralik günlük olarak icinde bi cogu sey var ve bu tip biyer bakiyorum ama nerelerde bulabilirm bilmiyorum saglam bi partiyi kimse evinde yapmak istemezz heralde

%sap %kız

bu ortamın evin icinde doguracagi sonuclari siz dusunun =)[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Mesaj tarihi:
Tamam ben baştan doğru teşhisi koymuşum, fazla televizyon.

Bir an umutlanmıştım belki doğum günü partisidir falan, nafile...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Yok yaw yanlis anladiniz ehhe keske öle parti olsa seviyeili insanlar ama evimizde yamak istemiyoruz o yüzden Ayrica yılbasi partisi yapicaz yılbasi gecesi icin o yüzden eger bildiginiz parti evleri varsa lütfen paylasin
cok pahali olmayanlarini tabi[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Mesaj tarihi:
Evet suadiye 'de var ama ilkokul çocukları için doğum günü evi olarak. Ayrıca küçükyalıda biliyorum ben ama yerini tam olarak bilmiyorum. Sana tavsiyem unigroup fln onlarla temasa geçmen.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
halı yı bırak kesınlıkle kendı ewınde party wermıceksın muzıgı son ses açarlar bıde soylerler ıgrenc ıgrenc sarkılar dınlenır ıyy ıy[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
  • Yeni Oluştur...