Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Filmlerden ve oyunalarda aldığım verim mükemmel olmasına rağmen masaüstünde resmen gözlerim çürüyor.Daha önce bir topikte daha görüntüyü daha güzel yapabilmek için bir kaç şey anlatılmıştı.arama yaptım bulamadım... yok mu yardım eden[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ekran kartının tv out'u ile tv'ye aktardığın masaüstü görüntüsünde, kaliteyi artırmak mı istiyorsun ? zor ! ayarlarına girip kurcalamışsındır diye tahmin ediyorum. (şahsen ben maximum görüntü kalitesini masaüstüne göre değil filmlere göre ayarlıyorum. zira tvde filmleri seyrediyorum, masaüstünü değil.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bende öyle yapıyordum ama bi topikte geçmişte tutorial tarzı ondan şeyettim[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar