Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vakıf Üniversitesi öğrencilerine kredi veriliyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başbakanlık bursu tarihin tozlu sayfalarına gömüldü artık öyle birşey yok.
Kredi harc falan filan da alamazsın istersen burslu ol o okulda.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
hmm ilginç tabi herkes herşeyi biliyor...

kardeşim de ben de (ve sınıftaki arkadaşlarımın bir kısmı da) vakıf üni de burslu okuyoruz kredi yurtlar kurumundan kredi alıyoruz 3 ayda bir. (en son 270 di 3 aylık 110 a çıktı falan dediler ama bilmiyorum),

kısaca normal normal başvur, çıkarsa ve belgelerini verirsen kredin başlıyor. (okulda parayla okuyanlara ayrı bişi yaypıyorlar mı bilmiyorum)

zaten okula harç falan da vermiyoruz o yüzden onun kredisi olmuyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
tamam işte ikimizde 1 doğru 1 yanlış bilgi vermişiz.
kredi özel okullara veriliyormuş başbakanlık diye bir şey yokmuş genel özet bu.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
ben parayla okuyorum ancak kafamda kucuk atilimlar var ve bunlari kendi ayaklarim uzerinde yapmak istiyorum artik.
eger parali okuyan ozel univ ogrencilerine de kredi veriliorsa baya mutlu olurum herakde :)
Peki simdi kredi almak isteyen univ. ogrencisi ne yapmalidir?(sirasiyla)
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 18 Aralık 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
hmm ilginç tabi herkes herşeyi biliyor...

Sende iyi biliosun başbakanlık verilmio falan diye. başbakanlık kimseye verilmiyor. arkadaşım kyk.gov.tr de herşey var zaten al kısmen veriliyormnuş kredi..
TIKLA[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 18 Aralık 2004 11:56 tarihinde demiş ki:
ben yanlış bilgimin tepesine yanlış biliyor olabilirim diye uyarı düştüydüm onun da kayıtlara geçmesini istiyorum sayın haakem bey.

iyi ya bende haksız değilim :) katkı kredisi verilmiyormuş. bnunları daha önce okumuştum aklımda hiç verilmiyor diye kalmış neyse.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
parayla okuyor olman kredi/burs için büyük bir eksi. büyük ihtimalle önceliği başkasına verirler.şimdi kafandaki atılımlar için, öğrenci kredisiyle biraz zor, 3 ay da bir geliyor falan.. yok olmaz.

bir de bazı şirketlerin okuldan sonra onlarla çalışmak ve not ortalamanı yüksek tutmak kaydıyla verdiği yüklü burslar varmış mış.., ama ne alanı duydum ne vereni gördüm.

diğer vakıflara bakabilirsin hatırladığım kadarıyla istanbul belediyesi burs veriyordu ama koşulları nelerdir bilmiyorum.

kafandaki atılımı projelendirip sponsor araman bence daha yararlı olur[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 18 Aralık 2004 12:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 18 Aralık 2004 12:07 tarihinde demiş ki:
. öğrenci kredisiyle biraz zor, 3 ay da bir geliyor falan.. yok olmaz.

ZOONK! Burs artık ayda bir dağıtılmaya başlanabilir. Büyük ihtimal başlanıcak ta. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
kalhiae

[Bu mesaj fordcus tarafından 18 Aralık 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...