Melkor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Merhaba Bende creative jukebox zen xtra adi mp3 player mevcut.. buna bir ses sistemi almak istiyorum.. Bir dusunuce 2.1 veya 5.1 bir sistem ideal gibi gözüküyor.. 2.1 sistemde tercihim inspire t3000 veya inspire t2900 5.1 de ise megaworks 550 basta olmak üzere t5900 t5400 olabilir.. Simdi benim asil derdim sorunum bu hoparlor sistemlerinin bilgisayara kac girisle baglandigi.. Bir baska degisle bu ses sistemlerinden hangisini sadece mp3 calara takarsam calistirabilirim.? (mp3 calardan bir tane kulaklık ckisi mevcut. o cikista 3.5mm lik analog cikis.) Yani uzun lafin kısasi bu sistemlerden hangisini alsam mp3 playera takabilirim.. P.s : kafayi yemek uzereyim.. Teknosaya gidiyorum bir gorevli olur diyor digerli olmaz diyor vs vs... [Bu mesaj tayfunguler tarafından 17 Aralık 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 5.1 sistem alırsan yalnızca iki tane kolon kullanabilmen lazım o ses çıkışında. Ancak uygun adaptör (tabii varsa, ama hiç rastlamadım ve hiç zannetmiyorum) bulursan tüm kolonları ve subwoofer'i bağlarsın ki o da 5.1 ses sistemi kalitesi yaratmaz. Bende şu anda 5.1 uyumlu ses kartı var. Bir de xboxa optik kablo denilen icadı satın alırsam 5.1 uyumlu olacak. Onun haricinde mp3 playerlar falan stereo çıkışlar için uygundur sadece. uzun lafın kısası: ses alırsın ama sadece 2 kolondan[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 simdi benim elimdeki mp3 calara bilgisayarsiz 5.1 bir sistem baglamam imkansiz mi ? Yani sonucta megaworks 550 modelinde nitelikler kısmında "Creative NOMAD® Jukebox dijital audio çalicilar gibi yardimci analog stereo çikislarina baglanti için harici audio cihazlari " seklinde bir yazi mevcut.... bunu birde bunu incelermisiniz.. inanin delirmek uzereyim.. birde neden 2 kolondan ses alabiliyorum anlamis degilim..? [Bu mesaj tayfunguler tarafından 17 Aralık 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 çünkü 5.1 ses siteminde bir tane değil, birden fazla hoparlor girişi var. Tek bir girişten sadece 2 ana kolonu bağlayabilirsin.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 baglaniyodur belki ama 5.1 gibi çalışmaz o stereo olur yine. zen desteklesede mp3 desteklemez :).[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Hah bu dediğinden işte... Ek bir adaptör yardımı ile tüm girişleri tek girişte toplasan da 5.1 gibi kullanamazsın. Mp3 player gibi taşınabilir gereçler sadece stereo uyumlu olurlar yani. /e yeterlidir de kulaklık kullanmak için son derece.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Creative Inspire T3000 al bence. Son derece uyumlu işte sayfasında da gördüğün gibi. 5.1 alacam diye kasma bence çünkü ona uygun ses sistemi olmadıktan sonra çok da bir espirisi yok. Bu kolonlar da çok güçlü ve güzel şeyler. Bence al ve güle güle kullan.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Kendercik, Xbox 5+1 için , ses sisteminin amfili olması lazım.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 amfili derken subwoofer mı kastediyorsun? Benim acelem yok ya... Önce xboxa indirdiğim tonla oyun, film vs... 120GB'lik xbox hdd'sini doldurduğu için dvd writer almayı düşünüyorum. Dvd writer için power supply almalıyım. Ancak ondan sonra optical cable ve 5.1 kolon alabilirim :) Daha zaman var yani önümde... (off)[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Amfi derken decoder demek istedim yanlış anlaşılmasın. Aynı zamanda amfi görevinide görüyo bunlar. Bazı ses sistemlerinde içinde decoder geliyo. Bazılarında boyle ayrı almalısın. İçinde gelenlerde 250-300 dolardan başlıyo.. Ahanda bu. http://www.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=17789[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. [Bu mesaj nedanko tarafından 18 Aralık 2004 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj nedanko tarafından 18 Aralık 2004 08:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ha tamam benim alacağım da böyle birşey. Ama aşırı pahalı ya bu. Benim almam gereken parça 70 milyonluk bir şey. O parçayı aldıktan sonra xbox 5.1 ses sistemine tam uyumlu oluyor ve tam parformans kullanıyor. Ayrıca görüntü kalitesinin de göz ile anlaşılır derecede arttığını söylüyorlar.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sadece xbox için mi üretilmiş bişi mi o dediğin? Bi de 5+1 de xbox keyfin tavanlara vuracak, komşularınla başın derde girecek, sabaha kadar uyuyamayacaksın. İnsanı bayıltıyor...[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın. Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Çok emin değilim aslında. Ama sadece xboxa diye biliyorum ben. Pek de bir bilgim yok aslında. Sadece parçayı gördüm ben, o kadar. Keşke xboxu alırken alsaydım onu da. Ama o zaman hiç bilmiyordum ki xbox falan. Şimdi salaklığıma yanıyorum. Gidip orjinal oyuna yatırdıydım parayı. Bişey olmaz komşularla ya... Ama düşünsene, sabahtan akşama vın vın vın motor sesi.. Ehehe... Hoş olur. Hemen almalıyım.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 cok yuksek seste muzik dinlemiyorum diyorsan creative 5+1 inspire'i oneririm.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar