Mavi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sağda network baglantısının oluştuğunu gösteren 2 tane küçük bilgisayar simgesi var.O simgeler nete baglıyken üzerlerinde hala X işareti var bunu nasıl duzeltırız ? not : bir arkadaşımın kardeşi makinasını kurcalamıs ve abisi farkederse kötü olurmuş msn'den yazdı bana ben caresini bulamadım.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ağ bağlantılarımdan özelliklerden falan bi baksın. Başka da bişe gelmio aklıma.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 PC yi kapatip tekrar acsin,düzelmesi gerek,uzun süre açık kalınca XP de olabiliyor sapıtma.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Eğer adsl modem kullanıyorlarsa modemin ip'sini yanlı$ yazma ve karı$tırma durumunda öyle bişey olabilir bide kablo'ya bi bakın isterseniz.. [Bu mesaj rexx tarafından 18 Aralık 2004 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar