Elmore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 merhaba sevgili paticik.com uyeleri ben daha bugun buraya uye oldum insallah buradan yararli bilgiler ve guzel arkadasliklar kuracagima inaniyorum tekrar herksi opuyorum[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 merhaba bura bir forum hede hödö mesajlar bulunur,sen eğlenmene bak:-)...[hline]It Is A Good Day To Die Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Hoşgeldin Elmore; Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa yeni açılan bölümümüz komikte biraz gezinip neşelenebilirsin. İyi eğlenceler =][hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hoşgelmişsen saftrik elmer[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 hoşgelmişen[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 OoooooOoo kimler gelmiiş kimler gelmiiiiş hoş geldin sefalar getirdin. Nasılsın ya görmeyeni vay vay vay sen bizi hatırlardın mı yaa[hline]deep. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: BabacumMostors, 31 May 2003 00:18 tarihinde demiş ki: hoşgelmişsen saftrik elmer[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 evladım adı elmore onun. Larry Elmore yani Dragonlance Fantasy Art resimlerini apan nlü şahsiyetin soyadı[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Sen sus bakiim, hem Yeni Gelenler'de görünme demedik mi sana, korkutma yeni üyelerimizi. =P Hoşgeldin Elmore. Arkadaş biraz sarardı bu günlerde ama zararsızdır, korkacak birşey yok merak etme =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ama ben iyi bir balonum.sadece arkadaş olmak istemiştim:([hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Elmore bizim arkadas olması lazım ya ona bı nıck buldum her yerde aynı nıck ı kullanıyor ayıp pe :hrr: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Eger elmore bızım arkadas degılde baskassıysa ozur dılerım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.