Thulann Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bu ekran kartını satmaktayım. Ankara'da ikamet ediorum. garantisi var. kutusu verdigi program cd leri dahil sıfır gibi duruor fakat bi kere acıldıgı icin artık 2.el e girdi eger almak isteyen varsa bana ulasabilirler [email protected] mailinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 düşündüğün bi fiyatı yazsaydın negüzel olurdu.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 100$ verebilirim fakat para işini nasıl yapıcaz izmirliyimde:D bankaya yatırsam yada yolladığın kargo parayı kapıdan alsa falan??[signature][hline]www.ultima.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bence dalga geçiyo 1 hafta önce mail attım hala bişe yok.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Estafurullah ne dalga geçmesi arkadaşlar sadece öss olaylarından fazla takip edemiorum herkesden özür dilerim. şimdi daha bi ayrıntıyla size belirteim kart PowerColour ın 256MB Ati Radeon 9600XT(Bravo Edition) olarak geçior fiatını çeşitli yerlerden de araştırmanızı öneririm. Şöle bi durum var kartın 2 yıl garanti süresi bulunmakta ve kartın garanti süresi henüz başlamamış durumda yani siz kartı aldığınız anda bilgisayarcım tarafından kaşelenerek garanti belgesi sizlere sıfır gibi bi avantaj sağlıcak ve kartta her hangi bi arıza bi eksik bulunmamakta kutusuyla beraber içinde hediyesinden kablolarına mevcut. Sadece kutu açıldı ve 1 hafta bilgisayarda takılı kaldı ve ardından çıkarıldı. Çıkarılma nedeni ise bilgisayara Pci express die adlandırılan yeni bi sistemin getirilmesiyle tüm parçaların upgrade edilmesi gerekti. Böle bi durum söz konusu Ankara'da bulunmaktayım. Kartın fiatını araştırın derim tekrardan benim düşündüğüm fiat bu koşullar altında 280 milyon dur. İlgilenenler bana [email protected] adresinden msn le yada maille ulasabilirler. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Güzel demissin sistem degisio satıyorum diye de , bu kartın sıfırı ztn 300 milyon sen 280 istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulann Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yanlız şöle daha acık bi şekilde belirteim isterseniz.Kartı internet üzerindede ulaşabileceğiniz arena.com.tr arena bilgisayardan aldım ve listelerinde hala bu kart mevcut fiatıda aynen şöle yazıorum bakın hatta kendinizde su link den bakabilirisiniz. http://shop.arena.com.tr/ Kart 225Dolar+KDV siz hesaplaın fiatı yani fiatı 380 milyona yakın bi değerde he kartı ben zaten buradan aldım 100 milyon indirimle garanti süresi bile başlamamış siz aldıgı anda baslıcak kartı satıorum sıfırdan bi farkı yok sadece kutu acıldı dıe 100 mılyon az istiorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar