electra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bir paladin; iki elinde iki ayrı hammer (veya başka silahları) kullanabiliyor mu acaba? Paladin'in talent'larında two-handed silahlara yönelik bir talent var ama gördüğüm kadarı ile iki elde iki ayrı silah için bir talent'i yok. Bu açıdan mantıksız gözükebilir ama yinede sorunun cevabını merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paladin dual wield ogrenemiyo. ya two handed weapon kullanicaksin(talent i var hemde daha guçlu vuruyosun) yada one hand weapon ve shield kullanicaksin.(shield için de talentler var)Ben Two handed Mace ve Two handed sword kullaniyodum.Hangisinden daha saglam buluyosam onu kullaniyodum skill olarak geride kalmiyosun 2 çesit silah kullaninca.hemen vurdukça weapon skill artiyo zaten.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Granis; Talent'leri çok iyi bilmiyorum. Ama yanılmıyorsam two handed mace için bir talent var. Bu talent two handed sword'ları da kapsıyor mu? Tüm two handed weapon'lar için geçerli mi yani? [Bu mesaj electra tarafından 16 Aralık 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Talent 2H lerin hepsini kapsiyor. Retributionin 2. sirasinda. Ayrica humanlar tum 1h/2h mace/swordlara +5 skill aliyor. 1H talentini kullanmak icin protectiona yatirim yapmak gerekiyor, pek kullanisli degil bence. Belki Sanctuarye kadar alinabilir o line.[signature][hline]Chrysaor - 5X Paladın - ZEAL - Stormrage Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Arkadaş açıklamış :) evet +5 sword ve +5 mace skill i var humanlarda.Ama paladinin talentlerde two handed weapon için de var yazmis zaten arkadas.2 silah kullan bence mesela hem sword kullan hem mace.Hangisinden daha iyisini bulursan onu kullanirsin.Zaten silah skill i vurdukça hemen arttigindan fazla geride kalmaz diger kullandiginda.Ben basta her paladinin kullandigi gibi two handed mace kullaniyodum sonra two handed sword ogrendim weapon trainerdan.sonra two handed sword kullanmaya basladim ama ilerlerde daha iyi bi mace buldum onla devam ettim....güzel oluyo yani 2 farkli weapon kullanmak.istersen sen bi two handed mace ve shield-1h weapon da kullanabilirsin ama ben kalkan sevmedigim kullanmiyorum ve paladine yakismiyo zaten one hand weapon.. ilerlerde bi yaklasik level 60 oldugun zamanki 2h mace lerin tipleri harika yani :) ben önceden sword varken niye mace kullaniyimki diyodumda simdi fikrimi degistirdim :) ikisinide kullaniyorum :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paladinlerde kalkan için özel bir talent yok mu peki? Yani kalkan çok etkili birşey değil mi?[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 etkili etkili olmasinada.paladin çok defansif bi karakter zaten.Two handed alman lazim dengelemek için.Yoksa 1h weapon kurtarmaz.sıkılırsın biraz.combatlar uzun surer az dmg alirsin ama çok uzun zamanda oldurursun dusmanini yada mob u[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ozman çantada dediğin gibi 2h 2 tane sword ve mace taşıyacaksın birde, 1h sword yada mace ve kalkan. Abarttım galbe çanta ambar oldu biraz.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hayir oyle yapmana gerek yok :) sirf two handed kullanicaksan ya mace yada sword(human oynuyosan,çunku +5 bonuslari var)hangisinden daha iyi bulursan onu kullan digerini satarsin. Eger dersen yeri gelince one hand weapon ve shield kullanirim yeri gelince two handed weapon kullanirim.O zaman two handed weapon ve one hand weapon ve son olarakda shield taşi :) gerek yok yani 2 tane ayri cinsden two handed weapon taşimana.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sword/Mace onemli degil, elinde en iyisi ne varsa onu kullan her zaman +5 skillin abarti bir farki yok, pallyler polearm/axede kullabiliyor. 1h silah/kalkan tanklik yapmiyorsan gereksiz, ozellikle soloda cok gereksiz bence, cunku mobu ne kadar cabuk oldurursen o kadar az mana harcarsin. Eger shield talentlarina gitmemissen cok nadir bloklarsin, sadece +AR ve stat icin shield. Silah skillerini artirmak basit otesi, al mageden int buff, giy +int veren giysileri git dusuk lvl yaratıkları oldur. Ogreleri tavsiye ederim, defanslari dusuk hpleri coktur, SoCr ile kisa surede yukseltirsin makul seviyeye kadar, illa maxlicam diye ugrasma kullanirken artar zaten.[signature][hline]Chrysaor - 5X Paladin - ZEAL - Stormrage Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar