Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Beta oynamak için hepimiz fileplanet'a üye olduk ve kredi kartımızdan para çektiler. Şimdi üyelik iptal ettiren varmı? Ben bakındım sayfasına ama göremedim iptal veya yenilememe seçeneğini. Bu adamlar biz herhangibir işlem yapmadığımız da kredi kartından sorgusuz sualsiz para çekip üyeliği yenilemesinler. Bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 my acc bölümüne gir orda sub bilmem ne var oraya gir zaten orda hangi tarifeye üye ise gösteriyor onu cancel et sonra mail geliyor iptal edilmiştir die ben us stress te nsonra iptal ettim ne olur olmaz die[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=97562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 My acc'e girdim orada şu seçenekler var Login Settings Change your GameSpy ID login settings, including e-mail, password, name, etc. FilePlanet Weekly Subscription Subscribe to FilePlanet Weekly, our killer e-mail newsletter. Disable Advertisements FilePlanet subscribers can disable advertisements! FilePlanet Subscriptions Account Manage your FilePlanet subscription account information. Beta Keys Archive View your FilePlanet beta keys for all the programs you're involved in. Hepsine göz attım account iptali seçeneğini göremedim. Bunlardan hangisinde iptal ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Üyeliğinizi iptal ettirmediğiniz sürece, her ay para çekmeye devam ediyorlar. Dikkat edin o yüzden[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben 1 ay kadar önce ettirdim[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Deadmarine, 17 Aralık 2004 21:22 tarihinde demiş ki: FilePlanet Subscriptions Account Manage your FilePlanet subscription account information. Burdan etmiştim ben yanlış hatırlamıyorsam orda iptal etme diye birşey olması lazım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Your Subscription Cancellation has been processed. Cancellation Confirmation FilePlanet + GameSpy Network Subscription - Monthly Cancellation Date and Time Dec 17 2004 2:48PM Boyle bir mail aldim umarim dogru yapmi$izdir. Aman kacmasin 8 $ kenardan ko$eden bize yaziktir :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar