SeraphineValente Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hayatı şiirden çıkardım -bu ölüm tarihimdir- ve cebimi ellerimde unutup alkışlara sığındım kupkuru torağa düştü çılgın sözlerim yerin göğün havanın suyun ve yok olamnın yorgun külleri üstünde bitiveren başlangıçsız ve solgun bir çiçek diye söyleve başlamak üzereyken sesim savruluyor rüzgara yana yakıla ve yorumsuz bir ormanda yürüyorum artık şiiri kaldırmıyor kırık dökük hayatım incecikten geçiyorum buralardan kıyılarıma vuruyor yalnızlığı bütün denizlerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeraphineValente Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ne doğru düzgün bir isim bulabildim ne bişi ölesine koydum sadece paylaşmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yorumsuz orman ve incecikten geçme , aslında biraz irdelesem anlam çıkarabileceğim sözler. ilginç bir havası var şiirin , devam et.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 cok beğendim arkadaşım daha şiir yazarsan veya yazmışsan lütfen bizimle paylaş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeraphineValente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 çok teşekkür ederim arkadaşlar ama o benim değil bir dergide okumuştum we çok beğeniorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ya okumuştun da , yaz bari kim yazdıysa da , sen yazdın sanmayalım kandıramazsın beni.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Head sakin.. ;) Evet keşke öncesinde yazsaydın..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 yok yok head haklı her okuyan öle sanıo kaynak belirtmek lazım...[signature][hline]Ç.B.A.L. Boğazın Ortasında Balık Rakısız ve Aşksız Gidiyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maudlinofthewell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Merhaba öncelikle...ne güzel bir şiir...sanki ben yazmışım gibi:)..yani yakın geldi,yanlış anlaşılmasın[signature][hline]Sing to me a romance,sire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar