Faerun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ben Türkçe yazılmış bi kaç tane senaryo arıyorum bulabileceğim bi yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
couper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bizim var arkadaşlar kendımız yazıyoruz kendımız oynuyoruz hatta bızım DM baya abarttı bı sıtede frp hakkında yazı yazıyor yanlız yazdıklarımızın hepsı sadece bı gorevlık kısa oyunlar yanı bunlardan bı 10 tane bırlestırırsenız anca uzun bı oyun cıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 heyt couper sakın o Dm ben olmayım :D hmm.. onceki senaryolar ole ama Fallen Of The Underdark öle deil başladık devam ediyoruz işte baya uzun bi senaryo hatta çok fazla süprizlerle dolu item bolluğu yok az ama tatmin edici hepsi(şiii bi 1.5 iskender çekersen bi kez daha düşünürüm hmm...) şaka şaka :D[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Aha senaryo konusunda bizim grudge a soracaksin simdiki planescape oyunu icin adam 4 campaing lik senaryo yazmis heyvan adam[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yalan olmasın ben yazdım demiyom hazırladım diyom campaign settingin içinde zaten plot hookları var. biraz da hazır modülleri karıştırıyosun. ama en kasışı eski bilgileri 3.5 ed olarak convert etmek tabi. (planescape için konuşuyorum) tafsiyem misal FR oynatıcaksan FR campaign settingde, regionların sonunda verilen plots & rumors bölümlerinden yola çıkarak bişeyler oluşturman. hem böylece konuyla ilgili veri toplamak da daha kolay oluyo. son avantajı da benim de dediğim gibi 4 tane major plotline seçerek 4 campaign sonra ne yapacağını biliyosun :)[signature][hline]o si usque edita victus sapientia et lingua deus no praetendiese beatus vır quı suffert tentatıonem quoniam cum probatus fuerit accipiet coranam vitae kyrie ignis divive eleison o quam sancta,quam serena,quam benigna,quam amoena o castitatis lilium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aldorion77 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Hazır senaryolar zordur çok fazla ihtimal düşünüyolar bu yüzden zevkli oluyolar ancak senin bu senaryoyu önceden çok iyi bilmen gerekicek ama oynuyacaları tanıyosan sen kendin senaryo ara ve tanm onların düşüncelerien göre belirli yerlerde tuzaklar belirli yerlerde hazine gibi hareketlerler hem kendin hemde playerler sevinirler ve seni ii Dm ci şeklinde aklına yazarlar :)[signature][hline]İnsanlar,rakamlara benzer; durumlarına göre değer kazanırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar