Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 basit bi projem var yapmam gereken, ama ne yapicak vaktim ne gucum var. sunu yapacak birini ariyorum. isci bulma kurumu tarzi birsey. kafamdaki soyle birsey, employees - companies - departments - positions baska ne table i olur bilemedim simdi. dizayn kismini falan hic dusunmedim. iste boyle birsey. hatta simdi baktim headhunter.com varmis. bunun gibi birsey de olabilir. benim aklimdaki mesela daha kucuk bi isci/is bulma sirketinin calisaninin kullanacagi bi sistemdi. milletin gelip login olup cv yollayip kullanacagi degil de, sirket icinde insanlarin/firmalarin kaydini tutup, sonra iste x departmani icin eleman arayan firmayi arayip, size su arkadasi bulduk diye haber veren daha samimi bi firma gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 bunların ilişkilerinin tutulduğu tablolara ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 departments degil, professions ya da o anlamda bisi olcak yanlis yazmisim. bir de EMEGINIZIN KARSILIGINI VERICEZ LAN bir kisi de om atsin su kadar paraya yaparim diye allahsizlar burda elin gavurlarina yaptirmak zorunda kalicam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar