Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübünün yeni başkanı kim olmalı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu kluple alakası olmayıpta, yok sike yapmışlar, yok cemaat içeri sızmaya çalışmıyo safsatası atanlara diyecek söz bulamıyorum. Kaç senedir AKBoyların klube yaptığı baskının haddi hesabı yok.

Şu şeçimde Aziz yıldırım, kimseyi telefonla aramadı, kimseye cemaatçi demedi. Ama MAA ve cemaatçileri baya bir çalıştılar, apartmandan kovduk adamları, telefonda ana avrat küfür çaktık yine usanmadan aradılar.

MAA ve AKboylarının alacağı sonuç budur.

Ha bu arada MAA pisliği yüzünden 10K kişi toplandı oy verdi.

Ama tabi Habertürk izleyip, Sabah okuyup işkenbeden atmak kolay.
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Politik hayatındaki tek düşünce etrafında yaşamayı , spora da yansıtmış, kendi doğrularına hapsolmuş

:) ya var ya,yemin ediyorum psikiyatri bölümü okuyan öğrencilere bitirme tezi ya da bitirmiş olan adamlara doktora tezi olacak adamsınız.

beni ne kadar tanıyorsun ki şunları bu kadar rahat yazabiliyorsun?

aziz yıldırım'ı zerre sevmem.
yaptığı bir çok şeyi diktatörce bulurum,klübün içine sokmadığı bazı adamları sırf kişisel ihtirasları yüzünden uzak tuttuğunu düşünürüm.

ama bu şike sürecinden sonra aziz yıldırımın şu şike pisliği ile ilgili her türlü rezillik tamamen açığa çıkana kadar klübün başında bulunması gereken yegane kişi olması gerektiğini düşünürüm.

gelelim politik düşünce hayatıma...
sen benimle kaç tane mitinge katıldın?
kaç tane yürüyüşe katıldın?
hangi eylemlerde benimle birlikte yan yana yürüdün,bağırdın,direndin?

futbol bölümünde tartışıyoruz fakat hem benim siyasi düşüncemi futbola karıştırıyorsunuz, hem yaşımı karıştırıyorsunuz; ondan sonra karşılık verince de yine siyasi görüşümü ve yaşımı hedef tahtasına koyuyorsunuz...

ben bu trol,taunt,vs mevzularını bilmem...açık açık söylüyorum,aklım da ermez. ama bu kadar kolay hakaret edememelisiniz başkasına.

ayıp arkadaşlar,ayıp gençler.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Arabeski ne kadar çok seviyorsunuz. Annen baban utanırdı yazmış adam nerelere çekilmiş. asdasdafgaf

Hemen küçük emrah edebiyatı. Ana babayı karıştırma uleynn.

kimsenin bişeyi bi yerlere çektiği yokta, azıcık saygılı olmalı insanlar, burda bir başkası için annen baban utanırdı gibi bir laf söylemek, densizlik yapmaktan başka bişi değildir, bir de bunu söyleyenin tahminen early 20 lerinde olması, söylediği kişinin de tahminen 40 larında olmasını söylemedim bile.
Mesaj tarihi:
Azuz yildirima oy vermeye hakli sebep bulmak icin sike gibi bi suctan utanmiyor olmasi lazim insanin. E utanmiyorsaniz da birsey dememek gerek zaten, ne desek utanmayacaksiniz

Ozellikle son 5 yilda turk futbolunun agzina sican, her ne kadsr rakip olsa da fb gibi koklu bi klubu dunyaya rezil etmis bi adama oy verebiliyosaniz zaten bi kulaktan diger kulaga gider ne soylesek.

Surda takimina surulen lekeden utanan sıkılan fenerbahceliler var allahtan da cekilir bi yer oluyor surasi.
Mesaj tarihi:
aziz'in başkan seçilmesi bişey ifade etmiyor aslında,yargıtay kararı onayladığında zaten başkanlık vs düşmeyecek mi ? (mahkeme sonucunda x yıl yöneticilik yapamaz vb gibi bir şey vardı sanki)
Mesaj tarihi:
Catze said:

sadece rasim ozan kütahyalı, gargamel gibi leş tv palyaçolarının bile maa yı desteklemesi aziz yıldırıma oy vermek için yeterli bi sebeptir benim için
sikeci adam ile ulkeyi yoneten adamlar arasinda bir secim yaptik.

sonucunda kazandik.
Mesaj tarihi:
klup 3 temmuz surecinde birlesmis olsaydi, adam gibi aday cikartidi. biri sikeci, digerini cemaatci diye begenmiyosunuz. hadi bi sebeple azizi baskan yaptiniz, bare cok dogru bisey yapmis gibi savunmayin.
Mesaj tarihi:
azıcık şu etiketleme kafasından çıksanız da, acaba aziz yıldırım için niye rekor sayıda adam katılıyor kongreye de bu kadar çok oy veriliyor diye bi düşünseniz bence daha mantıklı bir adam olarak muhattap alınabilirliğiniz artar.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Azuz yildirima oy vermeye hakli sebep bulmak icin sike gibi bi suctan utanmiyor olmasi lazim insanin. E utanmiyorsaniz da birsey dememek gerek zaten, ne desek utanmayacaksiniz

Ozellikle son 5 yilda turk futbolunun agzina sican, her ne kadsr rakip olsa da fb gibi koklu bi klubu dunyaya rezil etmis bi adama oy verebiliyosaniz zaten bi kulaktan diger kulaga gider ne soylesek.

Surda takimina surulen lekeden utanan sıkılan fenerbahceliler var allahtan da cekilir bi yer oluyor surasi.

Şike yapmadı adam gidip, AKboyların uydurması. Kadıköyde stadında bulunduğu yeri vermediler AKboylara, RTE'de sinirlendi götünden şike soruşturması çıkarttı.

İddanameyi okuyorsun bir bok yok, Mahkeme tutanaklarını okuyorsun bir bok yok, delil varmı diye bakıyorsun, ibrahim akının sonradan geri çektiği itirafından başaka bir delil yok.

Neyse dışardan işkembeden sallamayın.
Mesaj tarihi:
Aziz Yıldırım: Biz Fenerbahçe'nin neferleriyiz.
Fenerbahçeyi bizden sonraki nesillere Cumhuriyetin
ilkeleri doğrultusunda teslim edeceğiz.

vermiş gazı aziz başgaaan
ulusalcıyık hülooooğ
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

kithnos_1 said:

Politik hayatındaki tek düşünce etrafında yaşamayı , spora da yansıtmış, kendi doğrularına hapsolmuş

ama bu şike sürecinden sonra aziz yıldırımın şu şike pisliği ile ilgili her türlü rezillik tamamen açığa çıkana kadar klübün başında bulunması gereken yegane kişi olması gerektiğini düşünürüm.

Bu mantıktan yola çıkarak , Deniz Feneri pisliği tamamen açığa çıkana akdar RTE başbakan olarak ülkenin başında bulunsun diyor musun peki ?
Mesaj tarihi:
sigıl...şike yapıldığını kabul etmenin,inanmanın nedeni yandaş medyanın söyledikleri ya da cemaat yargısı değil mi? günlük hayatta inanmadığın yandaş medyaya neden aziz yıldırım konusunda inanıyorsun?bütün bunların büyük bir komplo olduğuna inanmak neden bu kadar zor?

adamlar işinde gücünde gencecik bir teğmenin cep telefonuna ve hem de emniyet emanetinde yasadışı dinci terör örgüt mensuplarına ait telefon numaralarını yüklediler.bu teröristlerle bağlantılı olduğu iddiası ile teğmeni 2 seneden fazla hapis yatırdılar.teğmen suçsuz olduğunu ispatlayana kadar 2 seneden fazla süre geçti...ve daha sonra suçsuz olan teğmen, suçsuzluğunu ispatlamış olmasına rağmen hapis cezası aldı ve hapis yatıyor.

tek örnek verdim sana. içeride suçlu bulunup hapis yatan yüzlerce insanın hikayesi çok farklı değil. at izi,it izine karışmış durumda.
galatasaraylı,beşiktaşlı,trabzonlu olmanızı anlarım ama ülkenin yaşadığı şu günlerde fenerbahçeye çamur atılmış olma ihtimalini dahi düşünemiyormusunuz?
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Allahtan bi bok yok. Bi sike yaptik demedigi kalmisti kayitlarda ama tabi onlar hep tarim ve hayvancilik icin. Tarlalar isciler.

Kafadan yalancı diyemezsin kimseye, önce kanıt gerekir.

Hani şike yapmış olabilirler deseler o tartışılır, ama doğru düzgün kanıt yokken bu yapılmaz.

Şike kanıtı olsaydı zaten 3-4 Ay dinlemezlerdi, sezonun ortasında toplarlardı.

Türkiyenin adelet anlıyışı resmen yozlaşmış. Birileri dedi diye doğruluğu kanıtlanmayan herşeye ceza veriyorlar.
Mesaj tarihi:
şike konusunda kimse kesin bişi diyemez ki, şu hükümet baştayken yapılan hiçbir yargılamanın doğruluğu net bir şekilde kesin değil, uydurma kanıtlar, senaryo suçlamalar, çamur at izi kalsınlar hükümetin en çok kullandığı silahları, satın alınmış medyayı ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncı türk halkını da ekleyince inanılmaz etkili oluyorlar.

ama şu konuda haklı herkes, aziz yıldırım resmen sahiplendi o koltuğu, şahsen maa dışında, o kesim harici birisinin çıkmasını ve onun seçilmesini isterdim, zira iş şikeye gelirse maa da temiz bir adam değil hiç. yönetim kadrosunu açıkladı ilk adam hamdi akın, adam teşvikçi ve bunu açıklamış bir adam. maa şikeye tepki olarak geldiğini söylüyor ama gidip şikeci adamı yönetim kadrosuna alıyor, hiç samimi değil.
  • Yeni Oluştur...