DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ya benim anem öğretmen ve adsl alırsak ilk ayki fatura ödenmio vede bağlantı ücreti ödenmiyor. Ama bazı arkadaşların Kablonet Adsl den daha ii diyor ikilem de kaldım ne yapmalıyım bi akıl verin yaw ????[signature][hline]İmza yok ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 oyun oynuyorsan kablo, oynamiyorsan adsl derim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 online oyunları oynamıyosan veya az oynuyosan adsl derim aksi taktirde kablo.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DdevilL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben Ultima Online hastasıyım :-)[signature][hline]İmza yok ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 euhehe bende oleydim bu aralar bıraktım nese..O zaman kabloyu oneririm ben de adsl kullanıcısıyım ultima da bi problem olmuyo fakat diger oyunlarda normalden fazla ping veriyor..bu durumda adsl de olur kablo da sana kalmıs...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kablo kullanıyorum teknık destek super ayrıca hızda gusel hıc bı sorunum olmuo bişi oldugunda adslde senle ılgılenen kımse olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: DdevilL, 16 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: Ben Ultima Online hastasıyım :-) o zaman reçetene bir adet kablo modem yazıyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 kablonet cok karışık tarifeleri mesela adamlar 128k diyo 190k cıkıyo bi fiyat cikiyor kdv bağlantı tesis zart zurt 300 milyon teknık destek olayı dogru kablonetin teknik destegi cok iyi ben 2sınıde kullandım ben adsl derim[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yok ole bısey (bı usttekı mesaja hıtaben)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 adsl kullanıyorum mutluyum huzurluyum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 adsl al adsl.. millet kablo'ya yuklendi kablo iyice yavasladi su anda. surunuyoruz, bir de sen gelme bari :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 adsl al online oyunalrdada bence daha ii (256 adsleden once 128 kablo kullanıyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar