GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bilemedim nereye aciyim. Eclipse bazli bir software ile calisiyorum. Yaklasik 4 GB kadar ram yiyen bir software. Asiri yuklendigimden datayi kaldiramadi ve prozess shutdown yaptim windows managerden. Bu softwarein bende 5 tane farkli versiyonu var, 5 farkli workspace ile. Bu olaydan sonra normal ECLIPSE bile calistirdigimda acayip derecede yavas acilmaya basladi. Normal eclipse ilk seferinde 5 dk birsseyler kontrol ediyor, daha sonrasinda normal calisiyor. Sanirsam her seferinde PLUGIN leri kontrol ediyor ama inanilmaz yavas bir sekilde! PC restarti sonrasinda yine sil bastan ayni seyleri yapiyor. Ilk kontrol sonra normal calisma. Sikinti ise diger calistigim software biraz büyük bir software ve yaklasik 30 dk aliyor ilk kontrolu yapmasi. Tüm versiyonlar ayni seyi yapiyor bu softwarein. Nasil olurda tum eclipse versiyonlari birbirinden bagimsizken boyle bir atraksiyona girebiliyorlar? Birbirlerinden bagimsiz Workspaceler ile neden pcde ki tum Eclipse JAVA bazli softwareler kafayi yiyorlar?? Delirdim resmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eclipse.ini den kullanabileceği max memory miktarını arttırmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 memory ayarlari yuksek dedigim gibi bu shutdown olayindan once hersey normaldi.. Bu msl kullandigim softwarin ayarlari -vmargs Software -Xss512K -Xms128M -Xmx6G -XX:MaxPermSize=1024M Bu da ECLIPSE in ayarlari. Eclipse bir nebze sorun degil nromaldan yavas ama diger software olumcluk bir yavasliga ulasti ECLIPSE org.eclipse.epp.package.modeling.product --launcher.defaultAction openFile --launcher.XXMaxPermSize 256M -showsplash org.eclipse.platform --launcher.XXMaxPermSize 256m --launcher.defaultAction openFile --launcher.appendVmargs -vmargs -Dosgi.requiredJavaVersion=1.6 -Xms40m -Xmx512m Bu ayalari degistirmedim. Shutdown ile tum softwareler baslarken 30 dk bekleyip oyle aciliyorlar. Ortak kullandiklari bir bolge bir ayar mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 workspace'lerinde ant veya maven projesi var mi onlar zibilyon tan sey kullaniyorsa her seferinde onlari denetliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 onlarda yok eclipse altinda 2 tane projem war 10 mb lik falan onlar. diger softwareler altinda buyuk projeler var ama maven gibi seyler kullanmiyor software. https://visualvm.java.net/gettingstarted.html Soyle bisi buldum bununla bir bakacagim ne oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 web servisleri eclipse uzerinden mi yonetiyorsun her actiginda war'lari tekrar tekrar aciyor olabilir oyle aptal bi ayari vardi cunku gerci onlari yapsa bile dedigin kadar yogun bir yavaslama hissetmemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 web servisde yok. Eclipse bazli bir modelleme softwarei bu , icersinde kodda yazabiliyorsun. Software acildiktan sonra da calisilmaz oldu asiri yavasladi. Prozesslere bakiyorum surekli Reaksiyon yok a dusuyor. Software 690 mb ram kullanmasina 6gb ram vermeme ragmen surekli not reacting oluyor. Softwarei bastan kurmuyorum henuz cunku eclipse bazli her toolda ayni seyi yasiyorum. Bu sfotware asiri RAM ihtiyaci oldugu icin hic calisilmaz oluyor bu sekilde. Dunyayi anlamiyorum su anda acayip gerildim. Bu prozessi nasil trackliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu kapatabiliriz. Kusura bakmayin biraz sinir atmis gibi oldum burda ama az once ogrendim ki IT bizim sacma salak bisielr yapmis. java -version yazinca cmd de 10 dk suruyo cevap almasi. Porsche IT her ne degistiridiyse javayla olan her prozessi yavaslatiyor deli gibi. IT yi arayip turkce kufur noktsindayim su an. Tamda softwarei kill prozess ile oldurunce denk gelmis bana mal gibi atlamisim olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Virüs programı java paketlerinin içini de kontrol etmeye başlamış olabilir. Benzer bir durumu biz şöyle çözdük. Her bilgisayarda standart bir dizin ayarlandı. Virüs programı o dizin altını kurcalamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Aynen sorun oymuş.. Hatalı bir Mcaffe patchi yüklenmiş tüm pclere. Jarları kontrol ediyormuş tek tek. Kullandığım softwarede zilyon tane jar kullanıyor. 25% cpu yüklemesi yapıyordu mcaffe hatta bu ama hiç aklımın ucuna bile gelmedi. İş tecrübesi bu olsa gerek gene bir şey öğrendik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar