hirotaro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kardesler kıl oldugum bi nokta var quest tamamladıktan sonra thief key skill die bisey cıktı ne oldugunu cozemedim saglam abiler bi el atarsa super olur:::::))))) bilgilerinize!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 galiba treasure chest acmaya yariyo, key of thief ile... emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 şimdi c2 le özel chest ler kondu haritaların çeşitli yerlerine . mesela EG de yanlış hatırlamıyorsam "lizardman's" ve "undeads" chest leri var . Fakat bunlar için de özel keyler var aynı isimler altında . ve bunların da key levelleri var . yani lizardman' s lvl 6 mesela .sadece o leveldekileri açabiliyorsun . diğer thief key ler assasin gibi özel unlock skilleri olan charların işine yarıyor sadece o da işte crumada floor 3 deki kapıyı açmak için vs.vs.[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 orda senin skill in unlock tur ve chest leri acarken kullanabilirsin ama dikkatli olmalısın chest patlıyabilioda (ben 3 kere oldum) tabi bi nokta daha var ornegin sende lvl 8 unlock skill i var 7 tane anahtar kullaniosun bi kutuyu açmak için ve onlar yokoluo.. ona gore ustune 100 200 tane anahtar alip gezmen gerekio ben genelde 180 tane filan alıp gidiorum chest açmaya lvl 43 chestlerden max 7k +3 ori ore gordum simdiye kadar.. cogu zamanda 8k -13k arası para dusuo... tabi dusmeyede bilio :D eger oyunda kalan varsa kalanlara ii oyunlar[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu chestler nerelerde bulunur acep merak ettim ? :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hancer im . chest ler haritanın belirli noktalarında var . benim gördüklerim EG deydi mesela . ama daha yüksek lvl li olanlar daha da tehlikeli yerlerdeymiş . :))) tabiii ona göre de içinden birşeyler çıkıyor[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Eet ama bence chest için aranma sen skillerini al ustune al 100 tane filan anahtar bulunca açarsın bulamazsan kasmaya devam.. eger 43 skillerin varsa devil's isle da ilk odada takılabilirsinm.. 46 ve sorası varsa devil's isle da dahada içeriler var[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar