Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu ekran kartı hakkında yorumlarınız , düşünceleriniz nedir ? Teşekkür ederim[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 256mb ekran kartlari cikali cok fazla olmadigi icin biraz pahali, 128mb'lar ile 256mb'lar arasinda goruntu farki cok fazla yok. Ben maliyet acisindan Asus'un bir 128 veya 256mb'ini tavsiye ederim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Zaten bu en ucuzu da ondan şeettim :p 90$ , teşekkür ederim yardımın için[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 rica ederim, en ucuzuna kanip alma derim birde tavsiye olarak. neden dersen sebebi su; ucuz etin yahnisi aci oluyor :) 20-30$ daha ekle tavsiye ettigim ekran kart markasini almayi dusunursen, sorun yasamazsin. ben sorunsuz kullaniyorum sahsen.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar