hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Satiliktir. 60 TL. http://www.fantasyflightgames.com/edge_minisite.asp?eidm=129 Satma sebebim oyun coook iyi ama iki kutu almistim birini hediye diye ama plan degisti elimde kaldi fazla acilmamis sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oyun co-op mu? ya cok oyun var ama bunu da dusunuyordum, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Eevt single veya coop. Oyun iyi baya bunu satip baska macera karti alcam bende hunt for gollum falan :D questler var mesela passage through mirkwood. Alakali monster deckleri koyuosn spider yada dol guldur orkudur vs elindeki herolarla questi bitirmeye calisiyorsun ama zor ve eglenceli. Bi skor tutma islemide var oyun sonunda puanini belirliyorsun bi sonraki oyun mesela daha iyi puanla bitirmeye kasmak baya zevkli oluyor Videosu var tutorial olarak linkte zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar