Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Şu en sonlara doğru kafası dimdik ense geriye doğru gagası haavda bitane geçiyor ya o süper valla :) bitanede sakarmı diyodu ne buz kırılıyo içine düşüyo hehe penguenler cok sevimli yaf valla su sıralar penguen li reklam modası başlasa fena olmaz :P (pokunu cıkarmadan tabe)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Super yaratiklar valla :) belgeselleri fln olunca hic kacirmiyorum gunun stressini atiosunuz. :) eheh discovery de izlemistim boyle kafile halinde sudan cikiyorlar kayaliklara dogru devam ederken arada bi yarik var karsiya ziplayip geciyorlar. her 3 tane penguenden 2 si dusuyor yuvarlana yuvarlana otekilerde asagi bakiyor :lol:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 *!Berk i gosterir ve kacar* O DA PENGUEN! niahhaa[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 valla penguenler dışında şahsen ben reklamı da beğendim. mesajı açık ve net, çok şahane olmuş. tebrik ediyorum meslekdaşlarımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 güzel reklam ama biz degajeyi tercih ediyoruz ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 degaje rulz zaten be! haftaya cuma kristal elma alıcaz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 süper reklam ama bir 'şeker' için, fazla değil mi ? kim 'şeker' için reklam yaparki yahu [ çok fazla yiyen görüyorum son 2 aydır falan ayrı konu ama, yani reklam için verdiği parayı karşılıyor mudur ki satışlar ? ][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ehehehehe ben de bir belgeselde gördüğümü anlatayım yarılmıştım. Penguenleri deniz aslanlarıydı sanırım öyle bir hayvan türü yiyor direk, penguenler de yüzmek istediklerinde 40-50 tanesi suyun başında toplanıyorlar yan yana, şimdi suyun içinde deniz aslanı var mı yok mu olayı, kimse ilk girmek istemiyor, hepsi başlıyorlar birbirlerinin sırtına vurmaya pat pat pat ilk kim düşecek hesabı ittiriyorlar birbirlerini, sonunda birinin dengesi gidiyor düşüyor, bakıyorlar yenmezse o hepsi atlıyorlar ehauehuaehuae[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Mephisto_, 31 May 2003 11:38 tarihinde demiş ki: süper reklam ama bir 'şeker' için, fazla değil mi ? kim 'şeker' için reklam yaparki yahu [ çok fazla yiyen görüyorum son 2 aydır falan ayrı konu ama, yani reklam için verdiği parayı karşılıyor mudur ki satışlar ? ][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Diş fırçası, orkid reklamlarının bile her reklam arasında 5'er 10'ar kez gösterildiği bi yer burası. Şeker reklamı çok normal bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Emaleth, 31 May 2003 11:23 tarihinde demiş ki: valla penguenler dışında şahsen ben reklamı da beğendim. mesajı açık ve net, çok şahane olmuş. tebrik ediyorum meslekdaşlarımı :) bizsenide tebrik ediyoz zaten son zamanlarda cok güzel reklamlar çekiliyo gag da süper izlemesi baya zevkli:) yeni şeyler yapın da izleyek(ama ürünleri almıyoz sırf izliyoz ha hehe)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Mephisto_, 31 May 2003 11:38 tarihinde demiş ki: süper reklam ama bir 'şeker' için, fazla değil mi ? kim 'şeker' için reklam yaparki yahu [ çok fazla yiyen görüyorum son 2 aydır falan ayrı konu ama, yani reklam için verdiği parayı karşılıyor mudur ki satışlar ? ][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz ya onu bırak ben magnum reklamına sinir oluyorum ya alt tarafı bi dondurma adamlar KISKAAAAAANÇ VAZOLAR DÜŞEEEEEEER ALLAAAAAAH diye reklam yapıyo bitmeyen uzunda sıkıcı bi reklam........ BayramiX rulz :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bitane daha var run baby run babe if u run u get it falan şarkısı hane cocugu görüyo sonra gene karşılaşak diye binayı dolanıyo falan omu kız çok tipsiz yaf hehe ama reklama uymuş gerçi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 O kız aslında cok tatlı ama cıddı orda bıraz kotu cıkmıs Mtv de bır cok reklamda o cıkıyor yanı bır bakın ızleyın derım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 dan-kek reklamları rullz :) az ve öz[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bittim bu reklama sonunda matrix topiclerinden kurtulmuş vizyon :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar