Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 evet evet steaua isteriz,en kolay takimda zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sochaux ya da Auxerre çıksın da deplasmanda maça gidiyim... ama ikisinin arasından Auxerre i tercih ederim çünkü sochaux nun sağı solu belli olmaz korkarım onlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 eurosport canli veriyor uefa kupasi kuralarini izlemek isteyenler acsin hatta simdi hakan bilal kutlualple ilhan eksioglunu gosterdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 off valencia-bukres oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 rakibimiz real zaragoza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 fb'nin rakibi zaragoza. alır bence fb[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 luce'ye schalke patladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya sochaux ya da zaragoza çıksın diye dua ettim zaragoza çıktı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 fener turu atlarsa bilbao - austria wien galibiyle oynayacak [Bu mesaj Kenderleme tarafından 17 Aralık 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 içimde zaragoza'nın aklımızı alıcağı gibi bir his var ama hadi hayırlısı diyorum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zaragoza aklimizi alsin diye mi dua ettin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yeneriz, ama ezemeyiz :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: -Apex-, 17 Aralık 2004 15:51 tarihinde demiş ki: zaragoza aklimizi alsin diye mi dua ettin ? :) yok o his sonradan geldi içime :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bu arada diger eslesmeler soyle oldu; GAK - Middlesbrough Heerenveen - Newcastle Basel - Lille Parma - Stuttgart Sporting - Feyenoord Aachen - Alkmaar Austria - Athletic Bilbao Partizan - Dnipro Valencia - Steaua Ajax - Auxerre CSKA Moskova - Benfica Panathinaikos - Sevilla Shakhtar - Schalke Olympiacos - Sochaux Dinamo Kiev - Villarreal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Kenderleme, 17 Aralık 2004 15:03 tarihinde demiş ki: fb'nin rakibi zaragoza. alır bence fb bana göre de alır :][signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar