Peka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 al sana :P orda aralarda bi adam gördüm el falan salliyodu Karakedi diye bizim kedi mi bilemiyorum basladiysa oyuna :) bide Bonus vardi o da bizim bonusmu onuda cikaramadim çok fena katliyam oldu , öldük öldürdük falan , güzel oluyo arada böyle 4vs400 :)[signature][hline]çuuuu çuuuu çaga çaga çaga çaga çuuu çuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ayy naptınız siz yaaa! :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lvl20leri kesmek caiz degildir. :P cidden doktur bu ne dememek kolay degil :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 baal bekle beni diycem farklı serverlardayız heuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Güzelmiş heh kemikler ne öyle hakkaten[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 muahua sanki comsatlasan orada lurker varmış gibi hll :)[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 azubuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Basarız bak horde'lara bulaşmayın.Asıl hain alliance. Ne Mutlu Horde'um Diyene![signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu yer crossroadsa benziyo, lvl 10-20 arasi genelde,[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 karakedi karabulut`un kedi si be :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Başkası kesti sizde başkasının Mercedesinin önünde resim çeken türkler gibi atlamışsınız olaya bence :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ulan ole is mi olur ya bu adamlar asmis kensine guvenen 10 tane adami kesmisler yada olenler o kadar noobki o mekanda saldirmasalar kendilerini korumak icin sizin saldiramayacaginizi bilmiyorlar yani level 5-10 arasi:P tabi tahmin ettigim yerse[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: fordcus, 12 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki: Başkası kesti sizde başkasının Mercedesinin önünde resim çeken türkler gibi atlamışsınız olaya bence :) yuh sana lol ve orasi lvl 20-30 larin oldugu bi mekan biz ise lvl 44 - 40 -38 - 33 4 kişi idik gördüğüm en düşük adam 19 en yüksek adam 37 idi en az 50 kişilerdi ortalama olarak en çok 22-26 adamlar vardı ama 22 adama ben max 3 defa vurdum 37 olan mage idi onada 5 kere vurdum 19 olana bir kere vurdum falan yani kendi lvlimda 50 kişiyi kesecek halim yok heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 O zaman şekil yapacak bir durum yok mob kesmekten daha kolay yaptığınız :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ne kadar antika insanlarsınız ne şekili yapıcam size şeklim belli benim zaten buyur sen kes aynı lvlda 50 kişiyi 4 kişiyle getir koy ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 niye bu kadar agresifsin baal? adam smiley de koymus. hemen ben uberim siz yapin da gorelim diye savunmaya gecmenin anlami var mi?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sen sığırın tekisin , tam bir davarsın vallaha ya :) böyle mi ? tamam o zaman . uberlikle ne alakasi var ki ayrica ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 evet peh[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya adamlar crossroadsu dagitmis, siz hala konusuyonuz. Barens bolgesinin tam merkezi, adi ustunde crossroads. Bu arada hanki server ki bu warsong mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Harbi hemen gaza gelmişsin şaka yaptığımı nasıl anlamadın ben anlamadım valla.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ortam gericek bi$i yok arkada$lar ss super vala. Insan nasi rahatlar oyle bi durumdan sonra tahmin edebiliyorum :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar