captain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ölüm temalı çalışmam henüz bitmedi, umarım cok bulanık hede hodo gibi yorumlar yapmazsınız :) sanirim deviantta problem var birazdan tekrar aticam fotolari. [Bu mesaj captain tarafından 16 Aralık 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 [Bu mesaj captain tarafından 17 Aralık 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ölüm direkman insanla ilgili birşey ancak ölümü anlatırken insana değil objelere odaklanmışsın.bunun sebebi anlatmak istediğin süreç herhalde anlıyorum ancak yine de objeler fazla ön plana çıkmış bence.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
captain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: arcane, 17 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ölüm direkman insanla ilgili birşey ancak ölümü anlatırken insana değil objelere odaklanmışsın.bunun sebebi anlatmak istediğin süreç herhalde anlıyorum ancak yine de objeler fazla ön plana çıkmış bence. ölüme giden insan bunları kullananda insan, ben öldügünün farkında olmayan bir insanın gözünden ölümü gösterdim.[signature][hline]Tiara Satiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben de onu sormuştum aquila ilk =) Cevap hayır tabiki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bu tür fotoğraflar insanın doğası gereği pek sevilmez. damara sokulamaya çalışılan iğne gibi mesela. ama çok iyi kurgulanır ve iyi şekilde fotoğraflanırsa bi derece kabul görebilir. bana teknik açıdan zayıf geldi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 cok bulanık hede hodo[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ustam yine güzel resimler olmuş tebrikler[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar