Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işık Fotoğrafları

Jinni

Öne çıkan mesajlar

hepsi güzel gerçekten, ben de öğrenmek istiyorum yavaş yavaş..

peki bu fotoların hangileri oynanmış ps vb. leriyle, ya da oynanması normal mi zaten dijital makinayla çekildiği için?.. bir kaç resim var bende de kaliteli bir makinayla çekilmediler o yüzden renkler kaliteli değil ama ps ile bilen birinin ellerinde çok güzel olabiliyorlar, ama bastırıp da elime aldığımda tatmin etmiyor beni doğal olmadığı için.. öyle işte bla bla; fotolarda oynama var mı kısaca?[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 05 Kasım 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğrafların kalitesinden bayağı bir ödün vermek zorunda kaldım,beğenilenin orjinalini koyarım :) Bariz dandik bir Fotoğraf makinesi ile "anca bu kadar" sözünü yazmak lazım altına birde.
Benim bildiğim en iyi ışık,kırmızı ışık... :)

Görüntü kalitesinden ödün verince çok çirkin oluyor ışıklar :[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 05 Kasım 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

evet abso denemesini incelemeye alirsak (tekrar baktim kil oldumda) sanirim kapagin simsiyah cikmis olmasi baya pic etmis resmi ühüh..

yani "kassam kesin yapardim zaten, hem 5dk de yaptim bunu" demelik bi yer hehe..

ama malesef pozlarken iki isik kaynagi icin iki elimide kullaniyor olmam, 3 cu isigi, yada yansitici bir paneli(kapaga dusmesi gereken isigi cikartmak icin) kullanmami engelledi..neyse anladik ki bi dahaki sefere düzeneklerle tutturucazmisiz isik olaylarini..:)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdisi kokuyo sokak lambasi degil islemeli lamba mubarek..biz alismisiz tabi kacak elektrik kablolari ile ari kovani gibi sokak lambasina :)

isikli hedefleri, arkadan sert isik gelen sahneleri felan cekmek guzel etüd olur basit masit, istedigini cekebilir hale gelmek icin sart :)

bide resimde azcik oynamalardan kacinma yaw..misal lamba kasten mi 3derecelik aci ile yamuk duruyo kadrajda yoksa el mi yamuk tutmus...yani cektikten sonra da bi kontrol sozkonusu..

jilet gibi simetrik, daha deneysel renkler olsa fena olmaz mi ne hani :)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

alaka=birinci isik kaynagi tam tepeden el yorami ile verilirken, ikinci isik kaynagi (farkli isi degerinde, absolute vanil. yazisinin farkli renkte gozukmesini saglayan ton) arkada o killi el yordami ile yansitilio...

cok fena cok[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Isik fotograflarina devam...

Buyrun: Onden sari ampul isigi verildi, sag taraftan hafif bir mum isigi ve sol taraftan beyaz florasan isigi kullanildi.. Sari renk duvardan yansiyan sari tonlu isik da mal bulmus gibi degerlendirildi.. bu cikti...

[Bu mesaj Jinni tarafından 05 Aralık 2004 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...