Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesela şarkının ismi Duman - Belki Alışman Lazım ama bende winamp te şöyle görünüyor Duman - Belki Alisman Lazim Ve oyüzden de çoğu şarkının sözlerini bulamıyorum. Türkçe karakterleri winamp e okutmak işin neyapabilirim. Rename' den yapınca yine ş yerine garip bir harf koyuyor.[signature][hline]
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 onlarda ş harfi olmadıgı için bole bi şansın yok .Turk alfabeesı kayıtlı deil anlıyacagın...
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 peki ozaman lyrics sitesine sözler winamp için konulmuyor di mi? Duman için mesela sanırım tüm albüm var ama sadece ingilizce karakterler içeren parça isimlerini mi görebilicez?[signature][hline]
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 cevap verecek kimse yokmu?[signature][hline]
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 konulmuyor zaten o winamp plugini ozel olarak lyricz icin yazilmis bir plugin de diil[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN!
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hell-Hound ozaman parça isimlerini ingilizce karakterlerle siteye girseydik hiç sorun olmazdı sanırım türkçe parçalarda da. Birde şunu sorayım, mesela bende atıyorum Graig David in bir parçası var ama unknown artist yazıyor winamp te. Ben bunu rename mi yapmalıyım database le eşleştirmesi için?[signature][hline]
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 rename deil de, id3 tagine dogru artist ve sarki sozunu girmelisin sag tus - view file info ile yapabilirsin bunu[signature][hline]BI' TEPKI VERIN ULEAAAN! [Bu mesaj HellHound tarafından 13 Aralık 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 fakat ş girmiyor, sorun bende mi acaba? P gibi bir karakter koyuyor ş yazınca.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
Öne çıkan mesajlar