Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DC deki Turk Hublarının eziklikleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şimdi ne desem boş burda...
Ortaya t3 Bağlntısı olup net limiterı olan insan neden net limiter kullanır dedim. Bende ADSL bağlantı var. Net limiter kullanmazsam DC++ kullanmamın bi anlamı kalmaz ki... 1 KB ile DL edip 6 ile upload ettikten sonra...
Efendim gelmiş banlıyorlar...

X-Hub v1.5.5.1 © B-Team .Runtime 0 days 7 hours 35 minutes.
Banlandiniz : demek net limiter kullanmak hoş bişiy haa. kendine yapılmasını istemediin şeyleri başkalarına da yapma!!! . Expire : 2004.12.18 01:18
*** Disconnected

Hmm peki takılın siz derim o zaman...
Zaten şu arşivi hele bir ayarlayayım...
İnsanı insan yerine koyan kaliteli yerlere gideceğim ya neyse...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
  • Admin
Mesaj tarihi:
tr de adsl baglantısı olan nl kullanması şart
ama 265/64 baglantıda upload u 3-5 kb la sınırlandırsan yeter hem baskası senden ceker hemde senin download hızın cok etkilenmez.

ama onun dısında hızını dsl diye belirtip descriptiona 256/64 yazdıgın halde ve uploadun 4 kb ken tutup da nl var diyip banlıyorsa hele hele birde türk se biraz fazla ego tatminligi söz konusu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Mesaj tarihi:
ya tr yi bırakın şimdide :D . msdc de manual olarak adresi yazıyorum entere basıyorum unknown adress diyo hub list i dl ediyorum ordan bulup tıklyorum yine unknown diyo. asagı yukarı 50 tane hub denedim hicbirisine baglanamadım nedir problem bilen varmı? yada yaşayan.?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
cfos speed 15 euro şu anda tavsiye ederim.

Bilgi:Bu program sayesinde dl hızınız ile upload hızınız bağımsız çalışıyor.Yani 256 adsl için 24 kb/sn dl ve 6 kb/sn upload yapılabilir.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
evet aynen öyle şuanda ögrenci indiriminde hatta.Upload ile dl bırbırını etkılemıyor.net limitera ıhtıyacın kalmıyor.Boylece kımseyle sorun yasamıyorsun.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
  • Yeni Oluştur...