Prawler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya şimdi ne desem boş burda... Ortaya t3 Bağlntısı olup net limiterı olan insan neden net limiter kullanır dedim. Bende ADSL bağlantı var. Net limiter kullanmazsam DC++ kullanmamın bi anlamı kalmaz ki... 1 KB ile DL edip 6 ile upload ettikten sonra... Efendim gelmiş banlıyorlar... X-Hub v1.5.5.1 © B-Team .Runtime 0 days 7 hours 35 minutes. Banlandiniz : demek net limiter kullanmak hoş bişiy haa. kendine yapılmasını istemediin şeyleri başkalarına da yapma!!! . Expire : 2004.12.18 01:18 *** Disconnected Hmm peki takılın siz derim o zaman... Zaten şu arşivi hele bir ayarlayayım... İnsanı insan yerine koyan kaliteli yerlere gideceğim ya neyse...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 tr de adsl baglantısı olan nl kullanması şart ama 265/64 baglantıda upload u 3-5 kb la sınırlandırsan yeter hem baskası senden ceker hemde senin download hızın cok etkilenmez. ama onun dısında hızını dsl diye belirtip descriptiona 256/64 yazdıgın halde ve uploadun 4 kb ken tutup da nl var diyip banlıyorsa hele hele birde türk se biraz fazla ego tatminligi söz konusu[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bunun Türklükle alakası fln yok. Türk veya değil neredeyse bütün hublarda netlimiter yasak. adam ne yazsın oraya? "adsl kullanıcıları dışındakilere" mi desin? olmaz öyle şey. ben de nl kullanıyorum ama banlanırsam da "vay şeresizler beni banladınız..al işte Türkler!" demiyorum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 edonkey kullanin,butun dertlerden kurtulun o halde?[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 tr de hub açılması hata.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya tr yi bırakın şimdide :D . msdc de manual olarak adresi yazıyorum entere basıyorum unknown adress diyo hub list i dl ediyorum ordan bulup tıklyorum yine unknown diyo. asagı yukarı 50 tane hub denedim hicbirisine baglanamadım nedir problem bilen varmı? yada yaşayan.?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 cfos speed 15 euro şu anda tavsiye ederim. Bilgi:Bu program sayesinde dl hızınız ile upload hızınız bağımsız çalışıyor.Yani 256 adsl için 24 kb/sn dl ve 6 kb/sn upload yapılabilir.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 nası ya?programla halledilebilecek bir sorun mu bu?[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 evet aynen öyle şuanda ögrenci indiriminde hatta.Upload ile dl bırbırını etkılemıyor.net limitera ıhtıyacın kalmıyor.Boylece kımseyle sorun yasamıyorsun.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar