Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir soru


MysterySpectre

Öne çıkan mesajlar

Bu lvlde kesersin ama
http://forum.paticik.com/view.php?id=101189
da da yazdım shilan armor gereksiz ve pahalıdır.Zaten warior oldugun icin bu tip setlerle ugrasmanı tavsiye etmem,Genel mantık olarak wariorun seti güzelse partilere o kadar kolay girer :-) yani str ve hp ni fullplate giyebilecek sekle ayarla ve fp giymeye calıs.Shilan ın parca basına 50 k idi sanırım ve random cıkıyordu.Aynı parcadan 2-3 tane sansına cıkabilir buda hos olmaz.Bunun yerine plate-fp yada 30 lara gelince goblin armor yaparsın.Silan a harcıycagın zamanda lvl kasarsan daha mantıklı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf quest tamamlayıp shilan armor alıcam diye bence 2-3 kere ölmeye değmez.
Shilan ı her vurduğunda shilan bones çıkmıyor. 4 tanesinden 1 inden çıkıyor. Level 17 orc warrior olduğuna göre yakın dövüş yapıcaksın ve en az 3 kere sağlam vurman lazım.
Eğer "yok abi ben illaaaaaa ki shilan armor alıcam taktım kafaya" diyosan 20. level e kadar bekle derim. Ben mage olmama rağmen 17. lvl de yapmaay kalktığımda 2 kere ölmüştüm. Sen bide yakın dövüş yapıcan. Sakat iş. HP ve AC seviyen yükselsin öyle yap bu işi.

Questlerin büyük çoğunluğu gereksiz. Ama benimde bu konuda bilmediğim bişey var. Eninde sonunda tüm questleri tamamlamak zorundamıyız. Sırası gelmişken bende bunu sorayım öğreneyim mutlu olayım sevindirik olayım..

Saygılar efeeeemm..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...