Nikomedon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 dostlar ücretli serverlerden ücretsizlere geçiş nasıl yapabilirim. clientınımı indirmem gerek, ares1-2 gibi serverleri ekleyemezmiyim ücretli clientine. ???? adonis1-2 de oynuyorum.. 10 gün felan oldu 14 gün diyor char silinir felan sona.[signature][hline]Nikomedon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben fazla bilmiyorum ama sanırım ekleyemezsin 280mb lığı indireceksin sanırımücretsizlere geçersen ares 1 de buluşalım ;) Göreşmek üzere inşallah ... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Evet yeniden indireceksin. Free Shard Cilent'ı indirceksin. Bu da yukarıdaki stick konuda var. Ücretsiz serverlara giriş adıyla...[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 10 gündür oynuyorsan lvl 30-35 arasındasındır. Bence hiç kasma. Burayı tıkla ve KOL un beleş son sürümünü çek. Kur ve yeni bi karakter yarat. En sağlamı..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar