Dantes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ona göre o server a gireyim, sizinle takılabilmek için :) birde bu ücretsiz serverlar 24 saat açık mı, yoksa belli zamanlar mı açık kalıyor?[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 24 saat açık eğer ares 1 e gelirsen beraber takılırız ben orc um level 14 berserker şu an artıracağım sende gelirsen beraber takılırız.Silan için para lazım büyücüye onu arıyorum.Eğer büyücü istersen level 15 socerer var onla gireyim sen pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 orada zevk alamazsın alan yurumus sen su xxx ıle baslıyana gır kardes kasacak arkadas bulursun en azından[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Xigenon da basla,Arkadasların dedigi gibi,5-6 aylık serverla daha 1 ay olmamıs server baya farklı olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu arada arada diez kaynadı,olan orada kasanlara oldu bence,benım gibi bos bogaz olup 3 tane 4x yapanlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Her serverda birini bulursun. Gir kafana göre nasıl olsa hepsinde de son zamanlarda feci lag var. 1 saat oynayıp sürekli disconnect olduğun zaman sıkılıp bırakırsın. MMORPG hastasıysan o başka.. O zaman ben Ares1 derim. Daha çok lag var ama daha çokta adam var. Birini bulman kolay olur. Mesela beni bulursun.. :P[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben ares 1 de oynuyorum xigenon a girdim etrafıma bakınca ares tekinden daha yüksek leveller bile olduğunu gördüm şaşırdım onun için ares 1 e devam fatih sen nerdesin senle görüşelim oyunda yardım edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Abi lutfen mantıklı olun,adam sadece yaratık falan kesicekse ares e girsin yoksa kesinlikle xig e gir,hem anlamadım,etrafına bakınca nasıl anladın herkesin senden yuksek oldugunu! Diez ve aresten bıkmıs kisiler xig e geldi,hardcore kastılar.Dolayısıyla herkes deli gibi kasıyor.Areste deli gibi lvl60+ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 e etrafında en az 6 tane cape li görürsen sende anlarsın shop lara baktım millet abbys gem satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Dune kadar cape li yoktu,cıkmıs olabilir dogrudur :) Ya beni ilgilendirmez ama mantıklı olan xig. Daha onceden acılmıs topicler var zaten bu konu hakkında. Ayrıca zamanında ares ilk server oldugu icin bugları kullanıp yetrince dupe yapmıslar,diger serverlarda fixlenmis.Yani asmız milyarder adam cok.Keyfiniz bilir tabi.Kukry i xig de 4 m e alıcaksanız areste 2 m e alırsınız belki.Tek fark bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya areste devam ediyorum lvl 18 berserker oldum aslında attack veriyorum ama neyse işte böyle devam flamberge imi kullanmak için lvl laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben %75 Ares1 %20 Ares2 %5 Xignenon dayım. Nickim undeath. Messengerdan da ulaşabilirsiniz bana. Aşşalarda bi yede K.O.L. için toplanalım gibi bi başlık altındda messenger adresim var. Bi ara yazmıştım sonra silemedim :D Ares serverinde her lvl den insan var. Ama BuzKirpisinin dediği gibi 60-65 lvl arası daha çok var ancak onların bulunduğu bölüme girmen için en az 50 lvl olman lazım. Moradon, piana gibi yerlerde takılmıyorlar. Takılmamakta da haklılar. Adamların expleri 10 milyonlarla ölçülüyo. Moradon da ki en çok exp veren yaratıklar en fazla 600 exp veriyo. adamın 1 lvl atlamak için ömrü gider orda. 30. lvl e kadar moradon, 30-40 arası piana-asga ve abyss taraflarında kasman iyidir. Sonra zaten oralarda lvl atlayamayacağını sende anlarsın. (Abyss e girmen için 10k veriosun onuda hatırlatim.) Falan filan işte. Oyuna gireceğin zaman haber verirsin bende girerim kasarız biraz. Bende oyunu %100 bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sana yardım ederim MysterySpectre. Saygılar efemm.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar