Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başlıyacağım, hangi server da oynuyorsunuz?


Dantes

Öne çıkan mesajlar

Ona göre o server a gireyim, sizinle takılabilmek için :) birde bu ücretsiz serverlar 24 saat açık mı, yoksa belli zamanlar mı açık kalıyor?[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her serverda birini bulursun. Gir kafana göre nasıl olsa hepsinde de son zamanlarda feci lag var. 1 saat oynayıp sürekli disconnect olduğun zaman sıkılıp bırakırsın. MMORPG hastasıysan o başka.. O zaman ben Ares1 derim. Daha çok lag var ama daha çokta adam var. Birini bulman kolay olur. Mesela beni bulursun..
:P[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi lutfen mantıklı olun,adam sadece yaratık falan kesicekse ares e girsin yoksa kesinlikle xig e gir,hem anlamadım,etrafına bakınca nasıl anladın herkesin senden yuksek oldugunu!
Diez ve aresten bıkmıs kisiler xig e geldi,hardcore kastılar.Dolayısıyla herkes deli gibi kasıyor.Areste deli gibi lvl60+ var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dune kadar cape li yoktu,cıkmıs olabilir dogrudur :)
Ya beni ilgilendirmez ama mantıklı olan xig.
Daha onceden acılmıs topicler var zaten bu konu hakkında.
Ayrıca zamanında ares ilk server oldugu icin bugları kullanıp yetrince dupe yapmıslar,diger serverlarda fixlenmis.Yani asmız milyarder adam cok.Keyfiniz bilir tabi.Kukry i xig de 4 m e alıcaksanız areste 2 m e alırsınız belki.Tek fark bu olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben %75 Ares1 %20 Ares2 %5 Xignenon dayım. Nickim undeath. Messengerdan da ulaşabilirsiniz bana. Aşşalarda bi yede K.O.L. için toplanalım gibi bi başlık altındda messenger adresim var. Bi ara yazmıştım sonra silemedim :D

Ares serverinde her lvl den insan var. Ama BuzKirpisinin dediği gibi 60-65 lvl arası daha çok var ancak onların bulunduğu bölüme girmen için en az 50 lvl olman lazım. Moradon, piana gibi yerlerde takılmıyorlar. Takılmamakta da haklılar. Adamların expleri 10 milyonlarla ölçülüyo. Moradon da ki en çok exp veren yaratıklar en fazla 600 exp veriyo. adamın 1 lvl atlamak için ömrü gider orda.
30. lvl e kadar moradon, 30-40 arası piana-asga ve abyss taraflarında kasman iyidir. Sonra zaten oralarda lvl atlayamayacağını sende anlarsın.
(Abyss e girmen için 10k veriosun onuda hatırlatim.)

Falan filan işte. Oyuna gireceğin zaman haber verirsin bende girerim kasarız biraz. Bende oyunu %100 bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sana yardım ederim MysterySpectre.

Saygılar efemm.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...