Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shuttle pclerle ilgili yada kısaca pc konfigürasyonu yardım lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
laptop yada shuttle pc almayı düşünüyorum shuttle pc konfigüre etmem içinde yardımınıza ihtiyacım var
yazdığım özellikler standartt shuttleda bulunanlar ama bunları sizin yorumlarınızla değiştiricem sanırım:

AMd athlon 2400xp
Nvidia nforce2 GT yonga
Geforce4 mx grafik kart yongası (üstünde ram yok bilgisayarın raminden yediği için yüksek ram almayı düşünüyorum)
AGP 8x destekli slot
256mb ddr bellek
2gb'a kadar çift kanal ddr desteği(266/333/400Mhz)
80gb 7200 rpm sabit disk
dvd/cd rw sürücü

ekran kartı konusunda ciddi şüphelerim var ati radeon da takabilirim.
yardımlarınız için teşekkürler...
Mesaj tarihi:
hem agp slotu hem anakart üzerinde ekran kartı nasıl oluyor?ikisinden biri yoktur onların.

[Bu mesaj EarS tarafından 01 June 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 01 June 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
hem agp slotu hem anakart üzerinde ekran kartı nasıl oluyor?ikisinden biri yoktur onların.

[Bu mesaj EarS tarafından 01 June 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]

Öyle bir mecburiyet yok. Bazı sistemlerde koymuyorlar anakart ucuza gelsin diye ama pekçok onboard ekran kartı olan anakartların üzerlerinde AGP yuvası da oluyor.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Selamlar;

Sistemde İşlemciyi Barton çekirdekli AMD AthlonXP2500+ olarak değiştir. Yanına da iki tane PC2700 (333Mhz) 256Mbyte ram al. O zaman bir süre 128MByte O/B Grafik ve 384Mbyte sistem belleği ile idare edebilirsin. Toplan 512Mbyte bellek yetecektir.

Diğerleri olduğu gibi kalabilir, sorun olmaz. Eğer daha detaylı soru sormak siterseniz özel mesaj oalrak yollamanız yeterli, en kısa sürede cevaplarım.

Esen kalın.[hline]HeadShot..!
Mesaj tarihi:
Tekrar selamlar;

Atladığım bir konu var tabi ki;

Laptop veya Shuttle almak istiyorsan ve ikisi arasında bir seçim yapacaksan durum biraz garip. çünkü birisi tamamen taşınabilir ama güçsüz, diğeri ise yarı taşınabilir ama güçlü. Burada önemli olan ne yapmak istediğin ve nasıl kullanacağın. Benim önceki mesajımda dediğim değişiklikler Shuttle içindi anlaşılacağı üzere. Ah, keşke ben de ikinci makinem olması için shuttle alabilsem bir tane. Bu arada IWill' de Türkiye' ye mini PC getirmeye başladı. Tabi Soltek' i de geçmeyeyim. Hepsi güzel; özellikle de senin almak istediğin nForce2 anakarta sahip olan model.

Esen kalın.[hline]HeadShot..!
  • Yeni Oluştur...