Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Türk Halk Müziği'nin İç Anadolu'daki bölgesel etkileri hakkında bir bilgisi olan, sayfa bilen ??[hline]İşte açıklama !! [Bu mesaj flyblast tarafından 02 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Buradan birkac faydali kitap bulabilirsin. Arti www.kalan.com dan Kalan müzikle irtibata gecmeni tavsiye ederim. Türkiye'deki en büyük arsive sahipler.Fakat bu Cezayirdeki deprem olayindan dolayi giremiyorum sanirim. P.S: Dikkat et müzik bölümüne ac bu tür toplikleri yoksa rütbeli amcalarin gelip kizabilir bonus topluyorlar. [hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Aradığımı bulamadım ama yine de teşekkür... Buraya yazdım,çünkü acele lazımdı, müzik bölümünü unutmuşum.[hline]İşte açıklama !! [Bu mesaj flyblast tarafından 02 June 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar