Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW alımı / Toplu Alım

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Farkındayımki oyunu almıs arkadaslar icin bu siparis konuları haddinden fazla bay verdi. ama unutulmaması gereken bir kitle varki, preorder kitleri kacırdılar ve yinede final betayı ıstıyorlar. bu topic altında toplu alım olayını bır sekilde halletsek? acıkcası son etradecenterın oldugu topic, sonucta fos cıktı ve ordan alma kararımdan vazgectim. birbirimize yol gosterelim veyada topluca artık su oyunu bir sekilde alalım.

insallah topic kitlenmez.kitlenirsede canımız sagolsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Başka oyunlarda yurtdışından 2'den fazla kutu getirmeye çalışan bazı arkadaşlar gümrükte sorun yaşadılar. Aynı şey burada da olabilir.. Üç kuruş için değmez riske atmayı. Bence 2'şerli gruplar halinde sipariş edin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

sorunsuz şekilde almak istiyosanız e-trade center çok uygun. kredi kartı shipping felan uğraşmaya gerek yok. parayı yatırır yatırmazda key adrese geliyor istenirse kutu yada cd+kitapçık sonradan adrese gönderiliyor. benim bu gün geldi key.[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

Gittigidiyor sitesinde açık arttırmanın galibine mi cd veriliyor sadece?Eğer tek kişiye veriliyorsa uğraşmaya değmez,yoksa açık arttırma yoluyla sabit fiyat belirlenip diğer teklif edenler tekliflerini yükseltip alabiliyorlarmı?Kısacası çok müşteriye cd temin edebiliyorlarmı?Yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar dusundum ve bugun ogleye dogru etrade ile irtibata gectım. cok hızlı bir sekilde sorularımı cevapladı ve bende onayı verdım. paypal uzerınden kredi kartı ile arkadasa odememi yaptım. su anda key elimde. kargoyuda yakında cıkaracakmıs. elinde belli sayıda box daha oldugunu soledi.

eu webformuda doldurdum. hadi hayırlısı bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...