riglous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Granis, 16 Aralık 2004 21:23 tarihinde demiş ki: tüh ya ben level 20 max diye biliyodum hatırlattığın çok iyi oldu. Dalamar bende biliyorum hangi class in tank olup hangisinin olamiyacagini.Ama sonuçta rogue da çok kötüde olsa level 20 de tank olabilir yaninda priest olursa.Bende biliyorum yazdim demin zaten bunu.iki karakter ile de oynadigim için paladinde solo çok daha kolay geldi.heal ve divine protection bitiriyo işi :) lvl kaca kadar oynadin, ne zaman oynadin? kardesim, gece gunduz oyunu oynuyorum Mendoza'yla beraber ve bi seyleri gorup de konusuyo adam. siz burda yok oyleydi boyleydi dirdir ediyosunuz acikcasi. adam sabah aksam oyunu oynuyo ya... daha mi iyi bileceksiniz? daha mi iyi goreceksiniz? naapmasi gerekiyo yani soylediklerinin dooru kabul edilmesi icin. ha tabi gelip buraya konusanda kabahat. size bilen adam diil sizi destekleyen adam olmasi lazim ki dusundugunuz gibi kabul edilsin... gidin isinize ya. kaciniz burda rogue oynadi da tank olamaz diyosunuz? kaciniz priest oynadi da tank olamaz diyosunuz? aranizda kac kisi bana rogue'in lvl20de tanklik yapip lvl 50+ yapamayacagini aciklayabilir? okumak iyi guzel arkadasim, ama her sey yazilip cizildigi gibi diil. daha doorusu her sey yazilmiyo demek lazim. onun icin okuduklariniz yarim yamalak seyler. ama tabi. dooru. kabahat bizde. oturup oyunumuzu oynamak varken gelip burda insanlara laf anlatmaya calisiyoruz. haklisiniz abisi. ne desen haklisin. en dooru da sen soyluyosun.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Yanlış anlaşılma olmasın, ben warriora en iyi class demedim. Güzel oynatılırsa yeterli olan bir class. Siz forumlara bakmayın iyi oynayan warriorlar shaman kesmekten foruma bakmaya zaman bulamıyorlar=)[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben rogue oynadımda söylüyorum :) 1-2 hafta USte oynamakla kral oluyorsunuz helal olsun devam edin kalın uste gelmeyin euyada... Fethedin amerikayı bizim için açın Mardin Elfleri guildinide.. kim tutar sizi daha?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 riglous maalesef sıkıntı burada, beta oynadık ve hiçbirimiz lvl 60 görmedik ve yapabileceğimiz tek şey lvl 60ların yazdıklarını okuyup yorumlar yapmak maalesef. Şu anda kore betada oynuyorum sonra eu beta yani yine lvl 60 göremeyeceğim ve tekrar tekrar uğraşıp lvl kasacağız ve sonunda silinecek. Eu açılıncaya kadar ve lvl 60 oluncaya kadar da bu muhabbetler devam edecek çünkü lvl 60 olup görme şansımız henüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: Deadmarine, 17 Aralık 2004 00:23 tarihinde demiş ki: riglous maalesef sıkıntı burada, beta oynadık ve hiçbirimiz lvl 60 görmedik ve yapabileceğimiz tek şey lvl 60ların yazdıklarını okuyup yorumlar yapmak maalesef. Şu anda kore betada oynuyorum sonra eu beta yani yine lvl 60 göremeyeceğim ve tekrar tekrar uğraşıp lvl kasacağız ve sonunda silinecek. Eu açılıncaya kadar ve lvl 60 oluncaya kadar da bu muhabbetler devam edecek çünkü lvl 60 olup görme şansımız henüz yok. anliyorum arkadasim. dogru soyluyosun. ben sana bi sey demiyorum zaten. ama bilen birileri konustugu zaman, susmasini bilmeli insanlar. en azindan "Ben rogue oynadımda söylüyorum 1-2 hafta USte oynamakla kral oluyorsunuz helal olsun devam edin kalın uste gelmeyin euyada... Fethedin amerikayı bizim için açın Mardin Elfleri guildinide.. kim tutar sizi daha?" demiyosun... gidin oynayin ondan sonra gelin. 1 aydir oynuyorum oyunu nerdeyse. (hmm 7 gun sonra olacak...) ama en azindan retail'a gore konusuyorum, uzun sureli dusunerek konusuyorum. 2 hafta sonra karakterim silinecek korkum yok, gidip istedigim gibi oynuyorum. retail'da hangi karakterle oynayayim, hangisi bana uygundur dusuncesiyle yormuyorum kendimi. beta'da bu sekilde oyunu oynayamazsiniz. ya gercekten tester'sinizdir test edersiniz ya da cogu kisinin yaptigi gibi retail'da hangi karakteri sececeksiniz ilk, hangileri guclu ona bakarsiniz ki zaten open beta 2 hafta falan surdu, insanlar quest'leri anca oorendi. sen soyle bana rogue'un level kac oldu? kac defa raid'e katildin? insanlari ezerek bi yere gelemezsin. mardin elf'leriymis. sana insanlik dersi verecek halim yok. ama bi sey soyleniyo burda; orda burda yazilanlar tamamen gercekleri yansitmiyo diyoruz. hala gelmis sen daha iyi biliyosun bilmemne diyosunuz. sizce insanlar akillarina gelen her taktigi yazarlar mi? baskalariyla paylasirlar mi bunu? sacmalamayin, ustun olmaya calisiyo herkes, niye karsi tarafa taktiklerini versin. zor anlasilacak sirlari aciklasin. kendi guildine soyler. kendi cevresine soyler ama tutup da tutorial bazinda goremezsiniz bunlari. simdi o cok okuyarak yazanlarin kaci rogue'un dodge'unu hesaba katti? kaciniz tankligi "dmg'a dayanma" disinda bi sey olarak dusundu? peki kaciniz heal buyusunun aggro cektigini biliyo? Blizzard forumlarin da bile kimse gruplardan bahsetmiyo. ama oyunun kilit noktalarindan birisi grup pvp'si. nerde? hic yazi okudunuz mu bu konu hakkinda? gelin tartisin bakalim? okumadiniz tabi. cunku kimse size nasil dovusulecegini anlatmaz. dahasi grup icinde nasil davranmaniz gerektigini aciklamaz. bunu siz oynayip goreceksiniz. uzaktan ahkam kesmekle olmuyo. ne blizzard official olarak anlatir bunu ne de oyuncular unofficial olarak anlatirlar.... sadet: her sey okudugunuz gibi diil. rogue'larin level'lari ilerledikce dodge sanslari duser. ancak talent'lar sayesinde ayni seviyede tutabilirler. lvl20 dodge olayinin optimum oldugu seviyedir. 30'a kadar boyle devam eder. daha sonra dodge sansin dusmeye baslar, cunku mob'larin da vurmak icin ekstra ozellikleri cikar. lvl20 rogue gayet guzel tank olur, eger tank anlayisiniz mob'lari tutmaksa... cunku cok fazla dmg veriyo, her mob'u uzerine cekiyo, ayrica dmg yemiyo cunku dodge yapiyo. insanlarin priest'leri tank olarak kullanabilirsiniz demelerinin sebebi pw:shield absorb'u. ama bu absorb bittiginde priest de dayanamiyo ki bi kac mob vurmaya baslayinca shield bi ise yaramiyo. ayrica ranged attack'lara karsi bi korumasi yok. bunun icin priest'in ne kadar tank olabilecegi asikar. tank dedigin kendini heallama geregi duymaz. cunku heal'ina guveniyosa, bi yerde bi terslik cikar, iki adam daatir onu, heal eder sonra bi daha iki adam gelir cooldown bitmeden... *! release spirit* warrior tanktir. 30 kisinin arasina girer, dakikalarca durur aralarinda. simdi koskoca bi class'a defensive stance verildigini dusunun. sonra paladin'in mevcut haliyle tanklik yaptigini dusunun. blizzard bu kadar salak diil. her class'a bi amac yukluyo ve farkli zevklere hitap eden bi oyun yapmayi amacliyo. o zaman tutup da iki class'a ayni ozellikleri vermez, benzer olur evet, ama aynisi olamaz asla. sen bi rogue'u tank olarak oynatamazsin. ya da warrior'i rogue olarak.. ayni sekilde paladin de hicbi zaman warrior kadar iyi bi tank olamaz. evet tamam healliyo kendini AR'si fazla. bu mudur? bu kadar midir? hyr arkadasim. tank aggro'yu kendi uzerine cekmeli. tank yaratiklari gecirtmemeli. tank geri adim atmamali. paladin bunu yapamaz. tamam WC olsun SFK olsun girer buralarda yardim eder, ama RFK gibi dungeonlara girince (ki RFK sadece lvl30, dusunun yuksek bile diil aslinda) tanksiz yapamazsiniz. ayni sekilde insanlar su an shaman'lar super healliyo hem de dmg dealer'lar. oh super super diyolar. yok oyle bi sey. shaman asla warrior gibi olmadi, shaman asla priest gibi olmadi, shaman asla mage gibi olmadi. ortalama bi karakterdi ortalama olarak yukseliyo. nasil paladin ortalama bi karakterse shaman da oyle. acikcasi ikisini tamamen ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 riglous seni kaale almıyorum harbiden :) ben 1 aydır oynuyorum diyorsun... aman aman sanki bizden 3 yıl önde oynuyorsun şu oyunu... Kaldıki roguelara level ilerledikçe dodge şansları düşüyor diyen bi adamsın daha beklenirki? Koçum level atladıkça agilty artar , agilty ise dodge ve crit hit şansını arttırır...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Az okumussun. Biraz arastir. Duzgun konusacaksan buyur konusalim. Ama dedigim gibi, beni ezmeye calisarak bi yere varamazsin. senin agility'n artarken yaratiklarinki de artiyo. yaratiklar da skill kullanmaya basliyo... ayni sekilde ilerde daha az crit vuruyosun. cidden artik gina geldi. madem okuyup okuyup onun bunun lafini bana tasiyarak benimle tartisacaksiniz, bari adam gibi okuyun okuduklarinizi. ya da siz gidin, muhattabim olacak birileri gelsin. bazi seyleri aciklayamiyorum sanirim. ben size artislik taslamiyorum burda, doorusunu anlatmaya calisiyorum. dedigim gibi, al basina cal ya. aman senin olsun konu. kim ne isterse gorur zaten. aferim, oyunu oynamadan benden daha iyi biliyomussun.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 17 Aralık 2004 05:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: _Dalamar_, 17 Aralık 2004 02:41 tarihinde demiş ki: riglous seni kaale almıyorum harbiden :) ben 1 aydır oynuyorum diyorsun... aman aman sanki bizden 3 yıl önde oynuyorsun şu oyunu... Kaldıki roguelara level ilerledikçe dodge şansları düşüyor diyen bi adamsın daha beklenirki? Koçum level atladıkça agilty artar , agilty ise dodge ve crit hit şansını arttırır... eet her lvl artiyor ve lvl 60 olunca roguelarin her vurusu crit ve butun melee attacklari dodge ediyolar.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 her vuruşumu diyorum ben? Yüzdesi artıyor mesela level 20 de %3.4 se 60 ta %8.5 gibi bir oran(sallamasyon ama bu ölçüye)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 tamam bunu nereden ogrendin peki[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar