Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paladinde seal of freedom var her türlü yavaşlatma etkisini ortadan kaldırıyor + Divine protection her türlü zararlı etkiyi kaldırıyor + cleanse her türlü zararlı etkiyi kaldırıyor . Yani paladin yavaşlatılamaz veya durdurulamaz . Lvl26ya kadar paladin gelipde bunları bilmemen enteresan tabi sanırım skilleri fazla incelemedin ... Birde ayıptır sorması lvl25 warriora lvl26 palayken yenilmen inanılmaz enteresan geldi ne yaptın önce lay on hands kullanıp oyunu adamı mı verdin ? :D . Komik yani ... PS: o adamın üstünde lvl25über eşyalar olsa bile yenilmen komik olmuş .... [Bu mesaj Dunedain tarafından 16 Aralık 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 canımın içi ben onları biliyorumda; 6 saniye sürüyo etkileri... ondan sonra tekrar yapmak içinde bekliyosun 6 saniye durmadın da ne oldu? yada 6 saniye mez/fear yemedinde ne oldu? bu sonra yemeyeceğin anlamınamı geliyo? PVP de bence önemli olan şey; hızlı öldürmektir. paladininde böyle bir özelliği yok zaten o 25 wariora yenildiğimin dakkasında bıraktım karakteri; üstüne üstelik ben 23 de s/s paladine donmuştüm.talentlerimide full defansa gore ayarlamiştim. layon hands, adama 4 saniye mez atıp kendimi heallememe, birde kendimi 9 saniyelik prt atıp 2. kere fulllenmeme üstüne birde potion içmeme karsın adam beni gene kesti gene kesti. kahrımdan öldüm. 1600 kusur armorla dovustum adamla. simdikki 27 wariorumda 1150 civari bir armorum var... şimdiki warior karakterime dayanarak o duele baktığımda sunu görüyorum; warior benim hareketimi %70 kısıtladı+2 farklı iç kanama yarattı+atak hızımı %20 azalttı böylelikle beni sürekli defansda bırakıp en güçlü vuruşları ile yüklendi... bu arada lvl 20 lerden sonra aldığınız talentler ile rage sıkıntısı çekmiyorsunuz [Bu mesaj copperelf tarafından 16 Aralık 2004 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Divine Seal of freedom 10snye sürüyor talentla 15sn Divine protection 8 saniye sürüyor ilerleyen seviyelerde 10snye Shadow resistance aura > Fear vs ... Cleanse > Dot Durum böyleyken böyle . Yani senin ölmen tamamen kişisel bir olay olmuş orda garip yani .... Öte yandan pvp hızlı öldürmektir siyorsan warrior değil mage tavsiye ederim , ki bence pvp=hızlı öldürmek demek değildir . Akılcı oynayıp rakibini yenmektir. Canımın içi bence sen o warriorlada çok bişe yapamıycan :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Editinede cevap yazıyım Yanlış oynamışsın elinin altında 1 hand ve 2 hand makroları olmalı bir kere karşında warrior varsa defansıif değil ofansif oynarsın 2 hand silahla yüklenip zarar verirsin bu esnada seal of command kullanarak adama güzel güzel zarar verirsin seal of command da ekstra zarar şansı silah delayi artıkça arttığından two hand weaponlarla her 4 5 vuruştan biri normal vuruşun iki katı zarar verir . Bu şekilde savaşsaydın adamı lay on handse gerek kalmadan yatırırdın seal of protection ve divine shield kullanman yeterdi adamı yenmene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Galba kimse warrior oynamamış bırada? Eğer düzgün talent treede giderseniz çok güçlü bleediniz oluyor. Charge ile stunlayip, bleedi gömüp ilk fırsattada snare gömerseniz ne shaman kalır ne bişey..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 şimdi bu yazışma gene sidik yarışına girmeden kapatalım istersen ben bir önceki posta yazarken sen cevabını yazmıssın bu yüzden benim eklentilerimi görmemişssin.benim pvp konusunda çok derin iddalarım yok ama şu olayı çözmeninde bir kolayı var; var dostum; ikimizde warsongdayız sanırım; lvllarımız yakın ise duel ederiz olur biter. karakterle bakıs acısı kişiseldir ben paladini oynadım sevmedim; olayı fazla ama gol atan değilde attıran bir karakter gibi geldi. üstüne warioru açtım, beğendim, haaa zerg pvp lerde wariordan istediğim tadı alamazsam paly açarım, hunter açarım canım ne isterse açarım not: tekrar söylüyorum; s/s paly full defnce talent bir karakterle oynuyordum. ofansif oynayacak bir yanı yoktu charın,hayvanlar gibi armorum var, olayı zaman yayayım babalar gibi 2-3 fh hakkım var arada tırtıklaya tırtıklaya oldururum diye düşünmüştüm. bu arada bahsettiğin seal belli turnlerde adama sabit dmgler veriyor ama bunlar çok düşük dmgler.seni temin ederim wariorun yarabileceği kanamalar çok daha etkili [Bu mesaj copperelf tarafından 16 Aralık 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Herkesi çeken bir karakter vardır ve ben herkesin karakter seçimine saygı duyarım . Benim mesaj attığım nokta paladin ne yapabilir slow efektlerine karşıki mesajıydı çok şey yapabilir ve yapıyorda ( artı bu canımın içi vs gibi usluplardanda hoşlanmam) . Bu esnada ben US betada oynadım oyunu şimdi eu için pre-order verdim beklemekteyim closed betayla birlikte euda oynamaya başlıycam bir kez daha bende şimdi bu tartışma üstüne warrior açıcam final betada deneme amaçlı nasıl olduğunu görmek için .Paladini biliyorum az çok bakalım warrior nasıl olacak .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Seal of command silah zararı kadar holy zararı verir ağır bir two handle birlikte kullanıldığında çok etkili olur . Özelliği öyle yani ama kötü tarafı talent puanlarının saldırya yatırılması gerek alınması için . Neyse warriorında skillerini az çok biliyorum inceledim yani baya fakat us forumlarında gördüğüm şey ragein hiçbir zaman yetmediği özel hareketlere neyse deneyip görelim zaten bliz de açıklama yapmış warriorla ilgili bakalım nasıl olacak . Undead bir warrior açarım . Retailde ama paladin giderim %90 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Benim bir sorum olucaktı: Warriorlar için 1h+kalkan mı daha iyi yoksa 2h mı? Eğer 2h silahsa protection talent ı olarak ne alınmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ben wow çikmadan önce kesin human warrior açarim diyodum. Sonra oyun çikinca açtim level 20 gibi bi warrior yaptim.Valla inanilmaz derecede kötu bi karakterdi.Ne kendini heal edebiliyosun ne divine shield gibi bisi var...ne dogru duzgun solo yapabiliyo....Rage de yetmiyodu zaten...Bide üstüne paladinlerle 1v1 yapinca eziliyodu.Direk biraktim yani ondan sonra hemen paladin açtim istedigim herseyi buldum. Hemen hemen warriorlarla ayni dmg i veriyosun.Ama yuksek levellarda paladin warriorun yarisi kadar fln vuruyomus. süper solo yapiyosun ozellikle undead moblari varya off yani :) kendinden 5 level yuksek mob u kesiyodum ben tek basima. ki warlocklar ve hunterlar bunlari yapabiliyo sadece.Warrior asla yapamiyo zaten.2 tane mob daliyo sana kendinden 1-2 level yuksek.Direk geberiyosun...Paladinde yok oyle bisi.healleye healleye divineları aça aça kesiyosun :)Ben paladin oynadiktan sonra asla warrior açmam bidaha sahsen.Arkadasa çok sasirdim hemde kendinden dusuk warrior a yenilmis...İyi defans gittim diyosun tamam da,defans gitsen bile yenmen lazim yani.EU da mutlaka levellarimiz ayni olursa gel 1v1 yapalim bence daha iyi anlarsin.Yanlis anlama sakin sadece göstermek istiyorum sana paladinin warrior u nasil yendigini.Ciddi bi dengesizlik var yani.Warrior u kesin güçlendirmeleri gerek.Belki bu dengesizlik level 60 da dengeleniyordur ama ben level 60 a kadar ezilen bi karakter ile niye oyniyimki...Bu arada bende betada mage yada druid açicam.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Birşey daha eklemek istiyorum.Bi ara kimseler partylere paladin varken warrior almiyodu.çunku paladin heryerde warriordan daha verimli.Gerek raidlerde olsun gerek partyde olsun.Auralar,bufflar,heal...Ayrica zaten paladinde daha fazla armor var :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Anlamak istermiyorsunuz sanirim... Bilmeden etmeden konusuyorsunuz... Paladinde daha fazla AR varmis, paladin iyi vuruyormus. Lvl 20 de roguelar da tanklik yapiyor ona tanklik denirse. Dikkat ediyorum herkes oynamadigi karakterler hakkinda kulaktan duyma sozlere dayanarak yorum yapiyor. Hunter solo yapiyormus cok iyi, paladinler kendinden 5 lvl ustu moblari kesiyormus. Helal valla... Ya biz oynamadik hic bu oyunu, yada farkinda degiliz olup bitenin... Bakin topicte daha once de soylendi ! Oynamadiginiz karakterlar hakkinda yorum yapmayin. Betada oynadim lvl 20 e kadar ! E aferim cok oynamissin. Daha karakterin 3 te 1 ini gormemissin yok ezik, yok dengesiz. Oyun cikali ne kadar oldu ki surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 düzgün talentler derken mesela hangileri bunlarida yazarsaniz çok ii olacak.... bide mümkünse her forumda olan sidik yaristirma isini yapmayalim lütfen.. ( yok ben sana böle yaparim sonra bunu cakarim sen daha elini klavyeye atmadan seni dorarim keserim hede hödö gibi seyler ) ben forumu acarken demedimki paladin vs warior ne olur die sadece warior oynamis yada warior hakk1nda bilgisi olan arkadaslardan bilgi almak istedim... Saygilar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Herhangi bir melee classın warrioru yenmesi doğru talent tree ile gerçekten çok zor.. İyi bulunann taktiklerin açıklanmasına karşı olduğum için bahsetmeyeceğim, ama eğer warrior oynayanlar biraz kafalarını çalıştırırsa, wow sitesinde yazan "slaughter monsters" açıklamasına uyabileceğini keşvederler warriorun. "2 aynı lvl mob geliyor warrior ölüyor" diyen arkadaşda lütfen warrior oynasın demeyeceğim-sıkıldım oynayamayıp gimp diyen insanlardan- , warrior oynayan birisini izlesin..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mendoza bence sen anlamak istemiyosun.Kimsenin burda salladigi yok.Dediklerinin hepsi yanlis.Paladinin warriordan daha fazla armoru var.Aurasi sayesinde.level 20 rogue da tanklik yapabilir yaninda priest olunca.Bence dikkat etmemissin ben warrior açtim dedim.illa level 60 yapmama gerek yok.Bunlar kulaktan duyma sözler degil,girersin bakarsin blizzard in forumlarina ingilizcen varsa.Bu arada blizzard'in sitesine girip wow dan characters a girersin hangi classlarin çok iyi solo yaptiklarini görebilirsin.Wowdaki en iyi solo yapan 2 karakter warlock ve hunter dir bilmiyosan ogren.Yakınımın warlock u var uzun bi zaman close betada oynadi.Karakteride en son level 45-50 arasindaydı.Warlock un nasil oldugunu da ordan biliyorum.Paladinlerin undeadlere karsi skilleri var birsürü turn undead,exorcism....skillerin adlarini hatirlayamiyorum suanda digerlerinin.Bence sen oynamamissin, eger paladin oynasaydin bu skillerle kendinden 4-5 level yuksek undead moblari kesebildigini gorebilirdin.Kimsenin oynamadigi karakterler hakkinda yorum yaptigi yok.2 haftalik bi betada 9 karakteride level 60 yapicak halimizde yok.Bu arada warrior için çok güçlümü demeye çalisiyosun?iyi aferim devam et.Ben level 20 warrior yapip ezildiginden dolayi biraktim dedim.Ondan sonra level 20 druid yaptim ondanda baydim en son level 27 paladin yaptim.Amacim bi karakteri level 60 yapmak degil butun karakterleri denemek.Sen galba hiç denememissin ki bunlari yazmissin.Bu arada illa karakteri level 60 yapmana gerek yok.Bu oyunda illa pvp level 60 da basliyo diye bisi yok. Bence dikkatli okumalisin ve sallamamalisin.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Level 20den sonra roguelar tanklık yapıyor? Bıraksın bence bunu söyleyen... Bende magele tanklık yapıyorum arkadaşlar hahaha[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu arada bence paladin warriordan daha iyi tanklık yapar çünkü arbartı armoru var(hele bir shield alırsa) ve kendini çok güzel heal ediyor. Warrior ise hp si normal şartlarda paladinden daha fazla ve armoru daha az(gerçi protection talentleriyle durum değişebilir) ama healı olmaması durumu bozuyor.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Zlorf bu oyunda en baba melee class warrior degil artik bunu anlayin...Ben paladin' e oyundaki en iyi class da demiyorum.Paladin warrior dan daha verimli...Gerek partylerde olsun yada raidlerde.1v1 duel yapilinca paladin kesin yeniyo warrior u...Tabiki herzaman paladin yenicek diye bisi de demiyorum.Ama genelde bu boyle,forumlarda bile kaç kere yazildi(blizzard forumlarinda) heal,divine shield,blessing of protection,lay on hands > warrior diyen bir suru kisi var. Zaten gir o forumlara hiçbir warrior oynayan adam memnun degil warriordan...çunku mage ve shaman gibi olan classlar karsisindada çok zayif kaliyo.Dedigim gibi eger warrior böyle güçsüz olmasaydi(en azindan en baba melee class olsaydi)ben paladin oynamazdım.Bi arkadas taaa önceki warrior vs paladin konusunda bu tartisma herzaman paladinin galibiyetiyle biter yazmisti harbiden oyle oldu :) en azından bayadır bu boyle. Hatirlarmisin bi video vardi.Hani paladinin elinde weapon yoktu warrior u yeniyodu...Ben warriorda level 20 ye kadar slaugher monster i goremedim.biliyorum yaziyo onu okumustum onceden. En azindan warrior paladinden daha iyi solo yapar diye dusunuyodum. Heal ile 4/3 heal ediyosun kendini daha ne diyiyim yani? bi tek o yeter zaten...ki kaç kere holy light atabiliyosun kendine bunun daha lay on hands i,divine shieldlari var....Warriorda rage sorunu vardi ben 20 de birakmistim bilmiyorum 20 den sonra düzelirmi o ama paladin gibi heal olamamasi çok kötu iste. Paladin oynadiktan sonra tekrar warrior oynayasim gelmiyo.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Yok kimse rogue 20 den sonra tanklik yapar demedi :) level 20 rogue tank olabilir yaninda priest olursa dedim ama onun yerine yaninda level 20 paladin olsa daha iyi olur.çunku rogue da armor çok dusuk.dogal olarak mail giyemedikleri için..[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Benim de teyzem oynuyor paladin ordan biliyorum. Annem de warlock... babam da blizzard... Ben yorum yaptim mi pala daha iyidir warrioir daha iyidir diye. Sadece Oynamadiginiz karakterler icin yorum yapmayin diyorum. Insan agizi bu ama torba degil ki buzesin... Bu arada hatirlatayim, belki bir tavsite olarak alir da dinlersiniz, oyunda bir karakteri lvl 60 a kadar getirebiliyorsunuz lvl 20 de bitmiyor malesef....[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Granis ona bakarsan magede yanında priest olursa tanklık yapar :) Tank dediğin support class tarafından heal edilen değil yüksek ölçüde armor class ve hp ye sahip classtır. Rogueların ne healthi fazla nede armoru(leather armor) fazla... tank etmeye çalışan bir rogueun yaşama uzunluğu 10 sn ile 1 dakika arasında değişir :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu arada warrior mob kesmede evet paladinden daha iyi yapar ama solo pvpde yapamaz... Sonuçta pvpdeki rakibin öldürücüdür ama warriorun aynı levelindan 3 üstüne kadar öldürücü bir tehlike değildir moblar...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 tüh ya ben level 20 max diye biliyodum hatırlattığın çok iyi oldu. Dalamar bende biliyorum hangi class in tank olup hangisinin olamiyacagini.Ama sonuçta rogue da çok kötüde olsa level 20 de tank olabilir yaninda priest olursa.Bende biliyorum yazdim demin zaten bunu.iki karakter ile de oynadigim için paladinde solo çok daha kolay geldi.heal ve divine protection bitiriyo işi :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Ya kardeş rogue un neresi tank olur ? Senin mantığına göre çıplak biri bile arkasından heal eden biri olursa tank oluyor. Rogue la tankın uzaktan yakından alakası yok... Kimler tanktır biliyormusun? Warrior , paladin , shaman(restoration ve enche gitmişi ve shield + 1handed) Kaldıki rogeuların olayı sap gibi önden "agalar ben geliyorum tankım" diye bağırar koşturmak değil stealthte arkadan saldırmaktır... Hala ısrar ediyorsan rogueların tank olduğuna cevap yazma gafletinde bile bulunmam...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Dalamar anlamiyosun galba.Mesela bi rogue ile bi priest quest yapiyolar.Baska adam yok.Eee ne olucak?ölücekmi ikiside saldirdiklari anda bi mob a?O zaman senin dedigin mantikla rogue soloda yapamasin ölsün 10 saniyede...Anlatmaya çalistigimi israrla anlamiyosun.Ben 5 kisilik bi party de warrior varken yada paladin varken bi rogue tank yapsin yada onlardan daha iyi tank olur demiyorumki...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar