LuCk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yaw 5 6 ay once radeon powercolour 9200 vardı sattım yanı begenmedım ...ama herkes memnun.....sımdı 9600 xt sapphre aldım bekledım performansın 10 da bırı nı anca aldım bu neden ya board dan kaynaklanabılırmı performans ayarlarna giriiorum arda samatgard da 4x den yukarı cıkmıo yanı zaten secenek yok o neyle ılgılı yav...................p4 1.7 512mb ram 128mb 9600 xt ......bunlar yardım edin kafayı yıcem .:([signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 board değişmeli yarım performansla kullanıyosun kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bence bi arkadaşından test etmesini rica et aynı programı kullanın cpu ve ram değerlerinin mümkün olduğunca yakın olmasına dikkat edin test için 3dmark2003 kullanın :). Çıkan sayısal sonuçlar arasında dağlar kadar fark varsa ekran kartında değildir sorun. Ama eğer aynı çıkarsa sendedir sorun ... Birde bu sonuçları internetten pclabs gibi darkhardware gibi sitelerden karşılarştır eğer verdikleri değerler senden çok yüksek ise ekran kartındandır sorun. biraz karışık oldu ama ben anlattım sen anla.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ya zaten oyunda test ettım en dusuk goruntudede aynı en yuksek cozunurluktede aynı kasıo bunun baska ne anlamı olucak kı sence nedir board danmı[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Boarddan değil, agp4x ile 8x arasında o kadar fark yok. Büyük ihtimalle işlemcin limitliyor kartı. Rami de arttırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aslında merak ettim bi soru islemcinin oyunlarla alakası varmı ki[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu aradfa mx 460asusla xt 9600 sapphre arasında ne kadar fark var[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 işlemcinin kısıtlaması diye bişey olamaz acaip güldüm ha.. sorunun board..deiştircem lazım.senin yaptığın ferrariyle istanbul trafiğine çıkmak gibi bişey olmuş. board deişsin ramlerinide 1 gb yap.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İşlemcilerin ekran kartını kısıtlamadığını, ve agp 4x in yavaşlattığını mı idda ediyorsun? Bence birdaha düşün, araştırmadan da konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041122/pcie-analyse-10.html Buyrun pci4x (agp4x ile aynı) hemen hemen oldukça yeterli olduğu söyleniyor. Sizin mantığınızla p200 e 6800ultra takalım aynı şeyi verir dimi? Puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Sorunu bir şekilde çözelim ama.. Markadan farkeder mi? Asus olup olmaması mesela..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! [Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Aralık 2004 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben birine sordum sapphire ler dandik dio olemi yaw[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 İsmini düzgün koyarsak iki fikir da haklı aslında. 1- evet işlemci hızının düşüklüğü de ram yetersizliği de ekran kartın iyi de olsa oyunu kasar. 2- işlemci ekran kartını limitlemez. performansını tam kullanmana engel olur. her iki fikir de doğrudur. Çözüm önerilerine ben de katılıyorum. RAM artırman oyun performansını en çabuk artıracak müdahale olur bence.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Şu anakartının markasını ve modelini bir alsak da ona göre konuşsak.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bir de motherboard+ekran driverlarını yüklemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi sey daha tavsiye ediceniz bi board varmı amd ye gecıcemde baska onerılerıınızıde verın tabı soutma falan[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hardiskkin yenimi,uzun süredir aynı hddyi kullanıyosan zırt pırt reset atıyosan sürekli bişeyler yükleyip siliyosan üstüne üstlük scandisk ve defragda yapmıyosan sorun hdd olabilir.Sürücü ayarlarında Anti alassing(yannış yazdım galiba:) ayarlarına bak bazen yüklediğin sürücüler otomatik olarak bunu açıyor,açık olması oyunlardaki performansı acaip düşürüyor..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Dark sunun bıraz daha ayrıntısına gırsek..yanı nerden kapatıcam o seyı bıde board Re: board 4x[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 boardi degistir derim bende, eger yeni bilgisayari olan birinin board'ini alma imkanin var ise bi dene derim. agp slot'un 4x mi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: LuCk, 13 Aralık 2004 23:38 tarihinde demiş ki: Dark sunun bıraz daha ayrıntısına gırsek..yanı nerden kapatıcam o seyı bıde board Re: board 4x Masaüstüne sağ tıkla en altta özelliklerden ayarlara gel ekran kartının isminin yazdığı ekran açılacak ordan gelişmişe tıkla karşına çıkan menüden ekran kartı ayarlarına gel,Ati nin sürücülerinde türkçe desteği varmı bilmiyorum ama orda anti allassing-keskinliği yumuşatma diye bi ayar olması lazım onu kapat bide öle dene oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 dun kartı p4 3000 de denedim super calısıo agp 8 x desteklıo 8 xe getirip maiknayı bastan baslatııgımda eskı halıne donuo...amd de denedim makına 4 x ti ve hemen hemen aynı performans 3000 le bı bende yamuk ıslemcidenmı acaba yoksa ikisidemi..[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar