GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 efendim simdi sole bi dusuncem var yilbasi gecesi sefgilisi olmayan (olanlar eminim gelmez :D) sap arkadaslarimiz bu yil basi evde televizyonun basinda dondurma yiyerek gecirmek yerine aksam toplanip icmeye gidelim diyorum sabaha kadar daatiriz neysem iste boyle bi fikir herkes davetli tabiki gelecek olan arkadaslar buraya mesaj atsin!..
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Gelirdim ama dediğim gibi kız arkadaşım var ve onunla olurum:) iyi eğlenceler.[signature][hline]
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Spartan ama sen kiz arkadaşim var yeni diyorsun :) Dediğim gibi dedinde neyseeeee ! :-)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu buluşma İstanbul için geçerli sanırım ?[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 evet istanbul ici olucak tabiki ama pek gelmek isteyen yok gibi :D insallah bulusmadan sonra gene neden beni cagirmadin gibi msg lar gelir hehe o zaman direk bu postun linkini veririm
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bulusmaya gitmiceksenizde kiz arkadasim var benim demeyin yahu, olani var olmayani var. :) istanbulda olsaydim gelirdim ben ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ben izmirdeyim yani gelmem imkansız :) İş işten geçer vay efendim niye beni çagırmadınız derler Gladric istersen sen birde WoW bölümüne yaz ordan gelecekler çıkar muhakkak.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Ciguli, 14 Aralık 2004 04:36 tarihinde demiş ki: Spartan ama sen kiz arkadaşim var yeni diyorsun :) Dediğim gibi dedinde neyseeeee ! :-) doğru diyosun. salaklaşmışım bi an:)[signature][hline]
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Istanbul boyle iste satar adami bak ankara olsaydi nasi hepimiz ususuyoduk hemen[signature][hline]
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ha ist ha ank ne fark eder abi :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 İzmirde satmaz :) Lütfen Göztepe Tarafını bilemem onlar satabilir ama Karşıyaka satmaz :-)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Offf off abi yılbaşı akşamı bari daoc oynamayın lamn!. şahsen 4-5 tane stone + full set artifact vermezlerse oynamam :-P[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
daverc Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 karsiyaka kesin satar eminim *!karsiyakalidir*[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Öne çıkan mesajlar