Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efendim simdi sole bi dusuncem var yilbasi gecesi sefgilisi olmayan (olanlar eminim gelmez :D) sap arkadaslarimiz bu yil basi evde televizyonun basinda dondurma yiyerek gecirmek yerine aksam toplanip icmeye gidelim diyorum sabaha kadar daatiriz neysem iste boyle bi fikir herkes davetli tabiki gelecek olan arkadaslar buraya mesaj atsin!..
Mesaj tarihi:
Spartan ama sen kiz arkadaşim var yeni diyorsun :) Dediğim gibi dedinde neyseeeee ! :-)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Xaline | Necromancer Guinevere
Memati WolfsValley | Scout Guinevere
Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot
Mesaj tarihi:
Bu buluşma İstanbul için geçerli sanırım ?[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Mesaj tarihi:
bulusmaya gitmiceksenizde kiz arkadasim var benim demeyin yahu, olani var olmayani var. :)

istanbulda olsaydim gelirdim ben ehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
Ben izmirdeyim yani gelmem imkansız :) İş işten geçer vay efendim niye beni çagırmadınız derler Gladric istersen sen birde WoW bölümüne yaz ordan gelecekler çıkar muhakkak.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Mesaj tarihi:
said:
Ciguli, 14 Aralık 2004 04:36 tarihinde demiş ki:
Spartan ama sen kiz arkadaşim var yeni diyorsun :) Dediğim gibi dedinde neyseeeee ! :-)

doğru diyosun. salaklaşmışım bi an:)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
İzmirde satmaz :) Lütfen Göztepe Tarafını bilemem onlar satabilir ama Karşıyaka satmaz :-)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Mesaj tarihi:
Offf off abi yılbaşı akşamı bari daoc oynamayın lamn!. şahsen 4-5 tane stone + full set artifact vermezlerse oynamam :-P[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • Yeni Oluştur...