toprak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 fate kader, faith inanç ewet DEAF olması lazım ama ben DEAD demeyi tercih ediyorum olmedigini vurgulamak icin. 3 kisi daha aynı seyi soylerse imzaya acıklama ekliycem sonunda[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: toprak, 02 Aralık 2004 13:51 tarihinde demiş ki: fate kader, faith inanç ewet DEAF olması lazım ama ben DEAD demeyi tercih ediyorum olmedigini vurgulamak icin. 3 kisi daha aynı seyi soylerse imzaya acıklama ekliycem sonunda ilginc bir baglanti olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dead deil deaf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 deadle deaf arasında ne fark var?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Engin2, 02 Aralık 2004 15:46 tarihinde demiş ki: deadle deaf arasında ne fark var? biri ölü, biri kör demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Rodeo, 02 Aralık 2004 15:49 tarihinde demiş ki: said: Engin2, 02 Aralık 2004 15:46 tarihinde demiş ki: deadle deaf arasında ne fark var? biri ölü, biri kör demek. HAyır biri ölü digeri sağır demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 evet yanlış yazmışım ama, aslında yanlıştuşa basmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bekleyin yakında ilidiancıların gazabına ugrayacaksiniz az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar