Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 biz warken onu oldurmeyi yada hapsetmeyi unutun be guzelim o zor iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 leeeeeeeeeeyt ulan !!! ben oyundayken kimse onun kılına bile dokunamaz:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 susun hepinizi doverim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: _ILuVaTaR_, 28 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: susun hepinizi doverim ehe sanırım _ILuVaTaR_ arkadaşım benim yerime cevapladı engin arkadaşımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bekleriz meydana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 koruyun Illidan'ı, nereye kadar :) asil ormanın Hunterları kapınıza dayanınca görüşürüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hunter munter sökmez bizim mekanda outlandsda hunterın fiyakası geçmez:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bır gun bız shamanlar sızın kokunuzu kazıycaz we sızı aıt oldugunuz yer olan ateş te yakıp kullerınızı Kalımdor a savuracagız.. *!Buyu sozlerı mırıldanır*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ooo karizma konuştun. ama abi bi Illidan'ı alıp çıksaydık be! valla sizle bi sorun yok :) şaka maka görüncen Hunterlarımızın gücünü! nightelf hunter, gerisi hikayeeeeeee!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dikkat edince siz pis orclari ait oldugu ve geldiği çorak tokraklara sürmeyelim. O zaman kim kimi ait olduğu yere gönderiyor görüşürüz. Dağdan gelip bağdakini kovuyolar terbiyesizler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 adamımsın cengaver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: elladan, 28 Kasım 2004 20:56 tarihinde demiş ki: adamımsın cengaver :D bide kimin tarafinda olduguna karar versen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Illidanı avlamaya çalışanların tarafında. (siz önden ortalığı dağıtın ben arkadan gelirim) (muhtemelen sizinkiler beni keser zaten :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 o zaman yanliş taraftasın ben ilidian savunucularindanim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 illidanı asla avlayamayacaksınız!!!:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gelin siz de bana katılın noolucak ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 lol sen kimlerdensin ki ? amma karisti be ortalik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben arthası dovecem valla illidanla simdilik bi sorunum yok ama pek sevmem yinede kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Betrayer... Intruth, it was i who Betrayed. Still i'm hunted, still i'm hated, Now my blind eyes see what other can not. ----------------------------------------- IN SOME TIMES THE HAND OF FADE MUST BE FORCED ----------------------------------------- Go forth now... Unleash the tides of Doom upon all who opoes us.[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler ve yedi ışık yolladılar önünden, Calacirian'ın içinden geçtiği gibi ümitsizce gitti saklı topraklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Illidian a hicbirsey yapamazsınız, kaldı ki yapmaya calısırız diyeni de sererim outlands in girisine paspas diye. simdilik alliance olarak bekleyelim bakalım ama sadece şimdilik... said: elladan, 02 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: IN SOME TIMES THE HAND OF FADE MUST BE FORCED guzel de sanırım fate olcak.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 illidian amcam ne güzel anlatmış derdini yaw ne desem boş kalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Fate ne demek bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam Faith kader demekti.. Oraya Faith koyarsak güzel bi anlam çıkıyo... Kaderin eli bağzen zorlanmalı.. Yanı kaderini kendin değiştirmelisin..(Gayet sallıyorum o lafın nerde olduğunu bile hatırlamıyorum.. Ama faith anlamı dediğim gibiyse güzel durdu =P)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: i'm blind not dead illidan'in soyledigi $ey ise bu da "i'm blind not deaf" olacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dabii, 10 sayfalik tartismayi 1 sayfa gorursen alakasiz cevap verirsin mal jade :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. [Bu mesaj Jadelith tarafından 02 Aralık 2004 06:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: CrayTotem, 02 Aralık 2004 04:05 tarihinde demiş ki: Fate ne demek bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam Faith kader demekti.. Oraya Faith koyarsak güzel bi anlam çıkıyo... Kaderin eli bağzen zorlanmalı.. Yanı kaderini kendin değiştirmelisin..(Gayet sallıyorum o lafın nerde olduğunu bile hatırlamıyorum.. Ama faith anlamı dediğim gibiyse güzel durdu =P) Fate kader demek faith yanlış hatırlamıyorsam güven demek hatan var eger hatam yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar