Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İllidan and dungeons

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Creel, 24 Kasım 2004 08:05 tarihinde demiş ki:
ilidian efendisi(ben annamam emir aliomu alio efendisi iste) durdur undeadleri, lichkingin kafasini kir dedigi icin ilidian o kadar urasmio mu yav :P benmi yanlish hatirliom?
adami pek bi melek yapmissiniz.. dönegin türü olmaz arthasda dönek ilidianda dönek :P ha sizin güzel hatriniz icin biri NE dönek biri Human dönek :)
orclarda bögürmekten baska bisiden anlamiolar ha bide sopa salliolar aradabir..
cüceler desen hem kısalar hem saflar, saten iki sıkımlık canları var :) gech direk
undead rule..
.

Cansiz kafani, cansiz bedeninden ayiririm comez undead! Heyyytttt...
Lok'thar Ogar!..

:)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Creel, 24 Kasım 2004 08:05 tarihinde demiş ki:
cüceler desen hem kısalar hem saflar, saten iki sıkımlık canları var :) gech direk
undead rule..

heh öle demek? ozaman oyunda gelde gostereyim sana cucenin o olu kıcını nasıl tekmeleyecegini ;)
Mesaj tarihi:
Ben anlamam onu bunu yaşasın illidan en büyük illidan başka büyük yok kapı açılınca herkes illidanın kim olduğunu görecek[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
hehehe çakallara bak :) gerçi bende alliance oynucam sonuçta eheeh.. benimde isime gelir birbirlerini yemeleri heheh[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
umarım outlands açılınca illidanın tarafıda oluşur yoksa tüm illidan taraftarları şapa oturur.Blizzardın işi belli olmaz.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
Ilidian ı özellikle öldürmeye çalışmam ama karşıma çıkmasın! NE lerin yüz karası tüüü senin suratına .... :D[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Mesaj tarihi:
Sizi bilmem ama bu post benim rp serverında oynama gazımı daha da arttırdı. Ama pvp de de NE hunter oynıcaktım ben napcam şimdi yaw iki tane aynı char oynanır mı :([signature][hline]EU Closed Beta
Mesaj tarihi:
Iluvatar bünyem cücelerden hoşlanmaya müsait değil ama Arthas ın yok edilmesinde elimden geleni yaparım.[signature][hline]EU Closed Beta
Mesaj tarihi:
said:
Abyss, 24 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
Iluvatar bünyem cücelerden hoşlanmaya müsait değil ama Arthas ın yok edilmesinde elimden geleni yaparım.

Ey yumurtaya can veren allahım şu kuluna neden ıkı gıdım agız tadı vermedin?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eheh cuce seni kastedmemiştim kusura bakma. :D bu posta attığım cevaplar hep NE huntress rp siyle karışık oldu. :)[signature][hline]EU Closed Beta
Mesaj tarihi:
said:
EarendilLaron, 28 Kasım 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
ben night elfim,
ama aynı saftayız,
illidan çok karizma ama yasakalrı çiğnedi bi kere,
onu karanlık zindanlara yeniden gömücez...

katılıyorum,
eğer nightelf lerin bukadar katı kuralları olmasaydı, bu kadar uzun süredir ayakta kalamazdı!
illidanın yeri karanlık hücresidir...[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler
ve yedi ışık yolladılar önünden,
Calacirian'ın içinden geçtiği gibi
ümitsizce gitti saklı topraklara.
  • Yeni Oluştur...