mikado Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Creel, 24 Kasım 2004 08:05 tarihinde demiş ki: ilidian efendisi(ben annamam emir aliomu alio efendisi iste) durdur undeadleri, lichkingin kafasini kir dedigi icin ilidian o kadar urasmio mu yav :P benmi yanlish hatirliom? adami pek bi melek yapmissiniz.. dönegin türü olmaz arthasda dönek ilidianda dönek :P ha sizin güzel hatriniz icin biri NE dönek biri Human dönek :) orclarda bögürmekten baska bisiden anlamiolar ha bide sopa salliolar aradabir.. cüceler desen hem kısalar hem saflar, saten iki sıkımlık canları var :) gech direk undead rule.. . Cansiz kafani, cansiz bedeninden ayiririm comez undead! Heyyytttt... Lok'thar Ogar!.. :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hahahah hersey bitti simdi undead vs orc savasi çikiyo :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Creel, 24 Kasım 2004 08:05 tarihinde demiş ki: cüceler desen hem kısalar hem saflar, saten iki sıkımlık canları var :) gech direk undead rule.. heh öle demek? ozaman oyunda gelde gostereyim sana cucenin o olu kıcını nasıl tekmeleyecegini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ben anlamam onu bunu yaşasın illidan en büyük illidan başka büyük yok kapı açılınca herkes illidanın kim olduğunu görecek[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 iyi orclarla undeadler kendi arasinda kapışırken biz nightelfler dahada güçlenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hehehe çakallara bak :) gerçi bende alliance oynucam sonuçta eheeh.. benimde isime gelir birbirlerini yemeleri heheh[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende bi süre allince nigt elf takılıcam[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 outlands acılınca direk illidian'ın tarafa geçicez hurrayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 umarım outlands açılınca illidanın tarafıda oluşur yoksa tüm illidan taraftarları şapa oturur.Blizzardın işi belli olmaz.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 outlands acılsında bende pataklamaya gideyim illidan'ı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ilidian ı özellikle öldürmeye çalışmam ama karşıma çıkmasın! NE lerin yüz karası tüüü senin suratına .... :D[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yeter yeter yerin dibine vurdunuz zaten:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bız hep beraber bırlesıp su ıllıdan ın boynuzlarını keselım :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Sizi bilmem ama bu post benim rp serverında oynama gazımı daha da arttırdı. Ama pvp de de NE hunter oynıcaktım ben napcam şimdi yaw iki tane aynı char oynanır mı :([signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sizi bilmem ama ben bi nigt elf druid açıp onun üzerine yoğunlaşıcam role playinde[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bu arada ikimizinde girişi aynı oldu:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende arthastan muradin'in intikamını alacam hele bi northrend acılsında bi raid duzenleriz dwarflar olarak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Iluvatar bünyem cücelerden hoşlanmaya müsait değil ama Arthas ın yok edilmesinde elimden geleni yaparım.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zaten bana göre wowun ana senaryosu lichkingi yani arthası yok etmek üzerine olacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Abyss, 24 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki: Iluvatar bünyem cücelerden hoşlanmaya müsait değil ama Arthas ın yok edilmesinde elimden geleni yaparım. Ey yumurtaya can veren allahım şu kuluna neden ıkı gıdım agız tadı vermedin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 eheh cuce seni kastedmemiştim kusura bakma. :D bu posta attığım cevaplar hep NE huntress rp siyle karışık oldu. :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence illidan paso taraf değiştiriyo çükü bi yandan güç manyağı, diğer yandan da halkını düşünüyo. ama tabii ki halkına bağlılığı sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 onun bağlarını koparıcaz bir gelsinde thrall komutasında göstericez onada halkınada (tabii Bloodhooflarıda unutmayalım şirim taurenler)[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben night elfim, ama aynı saftayız, illidan çok karizma ama yasakalrı çiğnedi bi kere, onu karanlık zindanlara yeniden gömücez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: EarendilLaron, 28 Kasım 2004 00:36 tarihinde demiş ki: ben night elfim, ama aynı saftayız, illidan çok karizma ama yasakalrı çiğnedi bi kere, onu karanlık zindanlara yeniden gömücez... katılıyorum, eğer nightelf lerin bukadar katı kuralları olmasaydı, bu kadar uzun süredir ayakta kalamazdı! illidanın yeri karanlık hücresidir...[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler ve yedi ışık yolladılar önünden, Calacirian'ın içinden geçtiği gibi ümitsizce gitti saklı topraklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar