Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İllidan and dungeons

Razien

Öne çıkan mesajlar

Ne alaka 10.000 yil a hukmetmis adam?varmi boyle bi adam?varsa bu furion stormrage dir.ilidian ezigin biri zaten furiondan bile dayak yiyo.Abisi buna bi ''silence'' diyo ilidian direk kesiyo sesini.furion buna sen benim kardesim degilsin defol git diyo.Adam bise diyemiyo.ilidian bi kere 10.000 yil hapisdeydi bi b*ka hukmetmiyodu.Arthas kilici balami bulmus bala bulmamismi ona bisi demicem ama sonuçta eziyomu eziyo bu kadar abi.Anlayamiyorum valla Arthas gibi bi adam varken gidip ilidian i sevenler çikiyo.Adam bi kere halkina ihanet ediyo.Niye hapise attilar bunu saniyosun?Warcraft tarihini bi oku bence.Sonra gidio gene hesapda burning legion u yenicem diye demon a donusuyo.Isine geliyo çunku demona donusmek.
Simdi çikar 1-2 arkadas der sanki arthas halkina ihanet etmiyomu diye.Size Warcraft 3 ve Frozen Throne oynayin diyorum.Arthas undeadlerin basindaki Mal'ganis i oldurmek için northrend a kadar gitti.Sirf intikam için.Mal'ganis Halkini katlettigi için.Ordada kilici ogrendi muradinden ogrendi ve kilici almaya gittiklerinde Muradin onu uyardi kilic lanetli diye adam oraya kadar gelmis zaten niye donsunki?.Aldi kilici bilmiodu zaten deathknight olucagini zaten.Gitti kesti Mal'ganis i.Sonrasi zaten normal arthas degil.Adam DeathKnight oluyo.
Undead e donusuyo ve gidip humanlari koruyucak hali yok.Evil bi karakter oluyo.Gene ne yapiyosa undeadler için yapiyo.Zaten adam lichking ile birlesti immortal oldu resmen.
Gerçi videoda lichking ''now we are one'' diyo ama ben sanmiorum arthasdan bi eser kalicagini tamamen lich king e donusuyo.Azeroth a hukmetme sirasi Lich King de olucak gibime geliyo.Burning legion daha oncede gelmisti gene dayak yemisti ama Lichking in dayak yemesi zor gibime geliyo.Bende Merak ediyorum New Age bolumunu acaba ilidian ne kadar degistiricek wow dunyasini[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin bir kere illidan kendi halkını korumak için demonik güçleri kabul ediyor burning legionu yenmek için en büyük genaralinide kesiyo zaten sonra ne oluyo furion dışlıyo onu sonra oda ikileme arasında kandırılıyor.Furiona karşı susmasının sebebi bence saygı adam onların yaptıklarına rağmen kin beslememiş adam ilk başta ne yaptıysa halkı için yaptı nigt elfler buna rağmen değerini bilemediler kendi halkı için demonik güçleri kabul etti[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cengaver, 23 Kasım 2004 02:21 tarihinde demiş ki:
Illidian'ın ölmediği önce dedikodu olarak çıktı ki ben zaten öyle bir karakter ölemez demiştim daha sonra TFT'nin içindeki mpq dosyalarını araştıran bir grup orada bir konuşma texti buluyor oradaki konuşmada illidian ve arthas karşılıklı konuşuyor ve yarali illidian'a arthas seni öldürmeyip bu şekilde bırakacağım diyip Frozen Throne a doğru yürüyormuş. Zamanında fan sitesinde okumuştum ve çok sevinmiştim. Ben şahsen ileride wow'un hikayesine çok büyük etkisi olacağı inancındayım.Nitekim bazı resimler misal wow'un hikayesindeki son sayfa resmi :=) Dikkat ederseniz genelde blizzard en iyilerini sona saklar oyunda şu ana kadar görülmediği rapor edilen sadece illidian ve arthas ibnesi kaldı. Arthas'a her zaman uyuz olmuşumdur.Çünkü güce gokten zenbille kıcının balına ulasıp artis olan bir lavuk nerde 10000 yıllık güce hükmetmiş bir illidianı kesmek oyunun sonunu görünce zaten baya bir saymıştım blizzarda hatta arkadaşlar dalga geçmişti noldu senin adama yardılar götünü die. Sırf illidian ı görür ve onun yolundan devam etme sansın olur belki die nightelf hunter acicam chari.

Adamım budur :)

Ve de 1cisi Arthas kadar şişirilmiş , yoktan var edilmiş bir karakter için karizma lafının arz edilmesi bence Çok saçmadır. Bu adam Adi bir paladindi. Sadece kralın oğlu, sadece Bu oyunu oynayan insanların. ''Human başta olsun en güçlü human olsun diğer ırklar ezilsin sözlerine cevap olarak doğmuş bir kahramandır arthas'' (hiç cücelerin, elflerin, orcların Ulu lider tek konuşulan baş kahraman olduğunu görmedim oyunlarda zaten) Mantığı yok, Paladinlik kadar kutsal bir mertebeye erişmiş bir kişi için gidipte lanetli bir kılıcı almak. Hatta onu geç, bir müttefik öldürmek.(Muradin) Bile İntahar etmesine neden olabilecek kadar büyük bir onursuzluktur. deatknight oluyormuş Peh :/
Arthas sadece humanların bir hero ihtiyacından doğmuş şişme bir karakterdir, Kendine bile bağlı olamayan yemin ettiği şeyleri iki saniyede satan, Kendi Ülkesine, Irkına,ordusuna, Babasına bile sadakati olmayan bir insandır. Böle bir adamdanda Ne humanların lideri olur Nede undeadların.
Onun dışında nightelfler kendileri en güçlülerdir, büyü konusunda en gelişmişlerdir, En kadimlerdir, Bunlarda büyük sorumluluklar getirir ve bunun bilincindedirler. Kesinlikle adil olmamışlardır. Yeri geldiğinde kendi ırklarına yeri geldiğinde diğer ırklara ihanet etmişler Burning legion gelecek diye bütün millete zulüm etmişlerdir. Ki burning legionun ilk defa dünyaya gelmesindeki neden Nightelflerdir. Onun dışında nightelflerin ilidianı hapsetme gibi yetkileri yoktu. Ilidianın abisi Kendi kardeşini satmıştır. Çünkü kendide biliyodurki ilidian ondan daha yetenekli, Daha güçlü ve daha yakışıklıdır :) Ilidian lider olmalıydır sadece abi diye abisi lider oldu. Tyrandeyide aldı. Ilidianıda hapsetti ki Ilidian hiçbir zaman kendi ırkının kötülüğünü istememiş, Gücünü iyilik için kullanmış, yinede nightelflere daha doğrusu abisine yaranamamıştır. Ki bilmemkaçbinyıl hapiste kaldıktan sonra kurtarılınca yine kendi ırkına sadakatini göstermiş ama yine armut abisine yaranamamıştır. tftde de güçlendikten sonra bile sargeras ın gözü gibi. Dünyanın gücünü ona verebilecek bir aleti. Burning legionu dünyadan sürme için kullanmış ( Ben olsam kesinlikle kullanmazdım) Ve Dangalak maiev yüzünden başarılı olamamıştır. Son zamandada iblis lordu burning legionun dünyaya gelmesini sağlayan orcların insanlara saldırmasınıda sağlayan Kil jaden e de sadece Korktuğu için ve söylediği şey ilidianında istediği bir şey olduğu için yardım etmiştir. Son kavgadada arthasın ilidianı kesmesi Tamam frosmourne falan ama Kesemezdi 100000 yıl yaşamış adamı. Saçma arthas ki 30 yıl anca yaşamış eline bi frostmourne almış geziyo :) .

Yani sonuçta Ilidian acıların çocuğu, günah keçisi Ilidianın abisi dsaffdadfsa Arthas daha sadsasaasd
Sosyal ağlarda paylaş

kendi içinde ama sonuçta burning legionu yenmek içinde warcraft 3te gördünüz ayrıca halkı onu o kadar mahkum edip sonra aralarından dışladığı için kandırılıp ihanet etmesi kolay ayrıca demonik güçler demon hunterlerin zaten bir özelliği bu güçleri niye kullandığı sitede yazıyor.ayrıca niye güce düşkün olmasın ki güçlü olmak istemek suç mu?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Bi konuda sana katiliyorum evet night elfler en guclu irk dir diger azerothdaki irklara gore çunku ilk onlar vardi ve kadimler.
Yanlis bilgi verme bence warcraft tarihini oku,warcraft 3 ve warcraft 3 ft oynamani tavsiye ederim.Yazdiklarinin hepsi yanlis.Heralde human irkindan nefret ettigin için yazmissin bunlari.
1) Arthas adi bir paladin degi.
2)Karizmasina katilirsin,katilmazsin o sana kalmis.
3)Arthas sisirilmis bi hero degil.Adamin zaten warcraft da yeri var çunku kralin oglu.
4)Arthas kilicin lanetli oldugunu bilmiyodu muradin ona anlatiyo.Ogrenincede o kadar yolu bosunami donucekti.Ve fazla tecrubeli bi paladin olmadigindan dolayi lanetli kilici aliyo.
5)Muradini arthas oldurmedi kilicin laneti oldurdu.
6)Arthasin kendi ulkesine,irkina,ordusuna ve babasina sadaketi olmadigini nerden biliyosun?Adam gorevini yapiyo gidiyo mal'ganis i kesiyo.Uther bile buna cesaret edemiyo.Death knight olunca daha paladin haliyle alakasi kalmiyo.Gidipde deme simdi babasini niye olduruyo diye.
7)Furion kardesini hapse sadece tryande yi sevdigi için attirmadi.cok buyuk bir suç isledi ve bu arada furion ilidiandan daha guclu herseyine iddaya girerim.Tabi gidipte hadi warcraft 3 aç ben demon hunter açicam sen keeper of the groove seçiceksin 1v1 herolari dovusturelim deme.
8)hiçbir sekilde bi demon night elf lere yaranamaz.ilidianda demon oluyo sonucta.tabiki yaranamiyicak tekrar hapise atmayi birak onu oldurmeleri lazim.
9)Sargares in gozunu Frozen Throne u yoketmek için kullandi.
10)Hala arthas için topu toplam 30 yil yasamis biri diyosun.
Adam death knight oldu diyorum.Death Knightligi çok hafife aliyosunuz.Bilmiorum nerelerle karsilastirip soyluosunuz bunu ama warcraft dunyasinda boyle degil bu kabul edin.Licking in itemlerini aldigi için çok guçlu oluyo direk onune çikani eziyo adam.
11)Guclu olmak suc degil ama guç için demon a donusmek suç.
En azindan night elf ler için bu suç.çunku geçmislerinde demonlar ile ilgili bir suru kotu olaylar var.burning legionla 2.kez savastilar dusun yani.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

demonluk suç ama illidan dönüşünce ilk başta iyi yönde kullanıyor onu dışladığı için furion taraf değiştirmesine sebep oluyor ayrıca ilk burning legionda karanlık güçlerini yine azerothu kurtarmak için kullanıyor.En azından bunun için affetmeleri lazım adam onların onca yaptığına rağmen yine birşey demiyo furiona istese nagalarla tepesine çullanır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 23 Kasım 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
Neyse ben daha konusmuyucam bu konu hakkinda.Kendi bilgilerinize gore takilin.ilidian arthasi oldurdu diyin hatta :)

Arkadaşım Gitmek nedirki, burda bi konuyu tartışıyoruz adam gibi. Bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz Sen bilmiyon ben gidiyom olurmu peh. Ayrıca kanımca çok fazla oynadığımı sanıyorum tft yi. Ve warcraft tarihinide okudum. Türkçeye çevrilen 3 kitabınıda okudum. Bide bi siteden ingilizce uzun bi tarihçesi vardı onuda indirdim okudum. Warcraft tarihi hakkında bilgisiz değilim kabul etmem.

Arthasa adi paladin diyerek. Yeni yetme yaşını başını almamış bi paladin diyorum. Buda doğrudur kendin demişsin adi tam olarak yetişmemiş bi paladin.
Arthasın malganis i takip etme nedeni halkından çok kendi içindir. malganis e karşı kişisel bi nefreti var. Her karşılaştığı zamanda seni öldürecem kesinlikle kesecem gibisinden şeyler söylüyor.
Adam şişirilmiş hero nun ta kendisi. Kralın oğlu diye warcraft 3 e girdi ama ortada kral yok. Ayrıca kitaptada kraldan çok mal bi adam olarak söz ediyordu.
Warcraft dünyasında humanlar kek dir doğru yakalamışsın :)
Sonra kılıç konusuna gelince HERALDE geri dönecekti. Alacağımız kılıç lanetli ama paladinliği kim takar o kadar yol geldik at gitsin paladinliği *kılıcı alır* A muradin öldü ama naapalım kılıç bizde.. yapan bi adam Paladin değildir olamaz zaten.

Ya bide şunu diyecem. Arthasın beyni kılıcı alınca yıkanmıyo. Kılıcın beyin yıkama iyiyi kötüye çevirme gibi bi yeteneği yok one ring mi bu :). Kılıç sadece nerzhull le kılıcın sahibi arasında bağlayıcı görevi görüyo o kadar. Yani arthası nerzhull kendi yoluna çekiyo kılıç değil. Ayrıca büyü falanda yapmıyo arthasa. Arthasın kötülüğü kendi içinde zaten. Orada herkeze ihanet edip Karanlığa geçiyo sadece güçlü olacam diye.
Ne dersen de ormanın bütün nightelflerin efendisi furion. 100000 yıl ki ilidian bu 100000 yılı hapiste güçlenemeden geçirmiştir. Kardeşi Ilidiandan daha güçsüzdür. ki tekrarlıyorum Furion ilidiandan 100000 yıl daha öndedir çlışma ve savaş açısından.
Ilidian olmasaydı sergerasın orduları Dünyayı ele geçirip dev titanı bu dünyaya getireceklerdi.
İyi oku sergerasın gözünü burning legionu dünyadan silmek için kullanacaktı.
Adamı demon diye nightelflerin arasından atan tek kişi FURİONDUR. Ayrıca tamda demon değildi seninde söylediğin gibi yarı demondu.
Güçlenmek herkezin isteyeceği bir şeydir. Ilidian Hiç bu gücünü kötüye kullandımı, Sergerasın gözünü bile burning legionu yok etmek için kullanacaktı ki nightelflerin tepesine bindirebilirdi.
Ayrıca Ilidian kendisine demon hunter deyip gözlerini feda eden. Adı üstünde demonları avlayan bi nightelf. Yarı demon bi demon hunter ki savaş kahramanı. Ki nightelflerin liderinni kardeşi. Ki burning legionun 3. komutanı demonların başı tichindraus u kesen kişiyi gayette yanlarına alabilirlerdi.

Kendin demişsin zaten lich king in itemlarını alıyo önüne geleni eziyo diye. Şişirilmiş işte Kendisi hiçbirşey yapamaz Lich kingin itemları olmasa.
ayrıca deathnight nere paladin nere bunlar birbirine TAM ZIT Paladin gidipte deathnight olabiliyorsa warrior gitsi flame strike atsın water elemantel çağırsın. :)
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna uğraşma spawn77 kimsenin kendi fikrinden başkasını kabul edeceği yok bende blizzarddan okudum tarihçeyi illidan yenilince kuvvetleriyle outlandsa çekiliyo yani kapı açılınca illidana kavuşucaz hatta bece illidan yeni bir taraf olacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

heyt be yanlız değilmişim. :) spawn77 dertlerime tercüman olmuş. Neymiş illidian ihanet etmişmiş hadi ordan be adamın yaptığına bak adam demonları daha rahat görüp sezebilmek için gözleri kutsal bir törenle kurban ediyor var mı ötesi? Neymiş illidian hiç birşeye hükmetmemiş senin kiçi kırık arthasın neye hükmetti? Artı bence illidian'ın combat tecrübesi yeter nerde demonlarla savaşmış binlerce yıl yaşamış illidian nerde 20 lerinde taş çatlasın 30 unda boklu kralın oğlu.

[Bu mesaj Cengaver tarafından 23 Kasım 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Tam olarak adi bir paladin...undead olan bi paladin ne olabilirki baska..
2)Karizmasina katilirsin,katilmazsin o sana kalmis.
+1
3)Arthas sisirilmis bi hero degil.Adamin zaten warcraft da yeri var çunku kralin oglu.
-Sısırılmıs bı hero ne demek?Hem hangı seklınden bahsedıyoruz human/paladınmı undead/death nıghtmı?
4)Arthas kilicin lanetli oldugunu bilmiyodu muradin ona anlatiyo.Ogrenincede o kadar yolu bosunami donucekti.Ve fazla tecrubeli bi paladin olmadigindan dolayi lanetli kilici aliyo.
-Lanetı bılmıyordu ama olayın lanetle alakası yok..Lıchkıng devamlı arthası etkılıyor devamlı nefret ve ıntıkam duygusu asılıyor bu 3 demon lorduna karsı arthas ne olursa olsun onların pesınden gıdıcem hepsını kesıcem mantıgıyla guc ıstıyor..kılıc cok guclu ama cok yakın bı arkının hayatı pahasına alıyor bu gucu o da muradın zaten...
-Yok ben oldurdum kılıcı ben tutuyordum..
6)Arthasin kendi ulkesine,irkina,ordusuna ve babasina sadaketi olmadigini nerden biliyosun?Adam gorevini yapiyo gidiyo mal'ganis i kesiyo.Uther bile buna cesaret edemiyo.Death knight olunca daha paladin haliyle alakasi kalmiyo.Gidipde deme simdi babasini niye olduruyo diye.
-Death nıght olmasının sebebı kendı nefretı ve ıntıkam atesı..ıntıkam yuzunden herseyı goze alıyor ve lıchkıngın etkısı altında kalıyor...
7)Furion kardesini hapse sadece tryande yi sevdigi için attirmadi.cok buyuk bir suç isledi ve bu arada furion ilidiandan daha guclu herseyine iddaya girerim.Tabi gidipte hadi warcraft 3 aç ben demon hunter açicam sen keeper of the groove seçiceksin 1v1 herolari dovusturelim deme.
-Furıon ıllıdıandan daha yaslı fakat guc olayı degıl durum kımse bılemez kım kımden guclu sonuc olarak adam demon guclerı olan bır nıght elf...esas olay abı kardes ve ortak sevgılı mantıgı,ıllıdıan abısını kesmek ıstemıyor sevdıgı kadınıda zaten kaybettıgını gormus aradan cekılıp gıdıyor,herıfı gene bırakmıyorlar pesınden gıdıyorlar...ft nın ıılk demosunu ızleyıp eeeee artık yeter kalkın lan denızden adam dovcez hesabı ona gelıyor ıste...
8)hiçbir sekilde bi demon night elf lere yaranamaz.ilidianda demon oluyo sonucta.tabiki yaranamiyicak tekrar hapise atmayi birak onu oldurmeleri lazim.
-Abı kardes sevgısı...furıon oldurmuyor saldırmıyor ama exıle moduna sokuyor ıllıdıanı ..o da gıdıyor zaten..
9)Sargares in gozunu Frozen Throne u yoketmek için kullandi.
-Frozen throne u arthas froustmourne la yok ettı ve lıchkıngle bırlestı..sargares ın bı olayı yok ft ıle...
10)Hala arthas için topu toplam 30 yil yasamis biri diyosun.
Adam death knight oldu diyorum.Death Knightligi çok hafife aliyosunuz.Bilmiorum nerelerle karsilastirip soyluosunuz bunu ama warcraft dunyasinda boyle degil bu kabul edin.Licking in itemlerini aldigi için çok guçlu oluyo direk onune çikani eziyo adam.
-Illıdıan normalde keser arthası ama arthas lıchkıng desteklı dovusuyor son kapısmayı ole kazanıyor lıchkıng buff var orda..
su an zaten kım lıckarthası keser bılemem..
11)Guclu olmak suc degil ama guç için demon a donusmek suç.
En azindan night elf ler için bu suç.çunku geçmislerinde demonlar ile ilgili bir suru kotu olaylar var.burning legionla 2.kez savastilar dusun yani.
+1[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 23 Kasım 2004 18:21 tarihinde demiş ki:

1.) aynen Adi bir paladin dilver handden atılıyor, emirleri yetrine getırmıyor, sohret kazanmak ıcın ordan orya kosturuyor, adamın hikayesi bu, basta bile paladinler onu silver hand' almak istemezler

5.) bu kendimizi avutmak olur, "guns don't kill people, people do"

8.) Illidian deamon falan degil yok oyle birsey iki boynuz iki kanat gordunuzmu deamon diyorsunuz, dragonlar deamonmı =)
Meive demiski "Illidian is neither elf nor deamon, but something more" yaaaaa.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...