Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bir ricam olacak. Beşiktaş Ihlamurdere'de oturuyorum ve ADSL'i yavaşlığından dolayı(streaming, download ve oyun hepsi sıkıntılı) iptal etmek istiyorum, ancak uydunet'in Beşiktaş performansı hakkında hiçbir fikrim yok. Kullanaanlar, şöyle güzelinden bir review yapabilirse çok şık olur. Sokağımda fiber olmadığından alternatif olarak Uydunet'i düşündüm ama başka seçeneğim varsa da mutlu olabilirim. Not: Uydunet'in havuz tarzı bandwidth sistemi nedeniyle bölgeye spesifik olarak sordum, ancak teknik destek v.b. gibi şeyleri de merak etmiyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 son 1 aya kadar bi sıkıntım yoktu ama 1 aydır enteresan bir şey var, pati falan geç açılıyor, youtube videolarını oynatamıyorum adam gibi. bayram dönüşü bakalım değişmiş olacakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Aslında iyi sayılır, bazen internet arada 10-15 saniyeliğine son zamanlarda gidiyor, hemen ardından tekrar geliyor ama sanırım o apartmandan kaynaklanan bir olay. Onun dışında pingi falan gayet düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 şu kabolnetin bölgesel hız hikayesini kim ortay attıysa iyi şehir efsanesi oldu agalar hepsi bir merkezden dağılıyor en fazla kablo döşeme uzaklığı etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 4 sene kadar beşiktaş ihlamurdere'de uydunet kullandım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta şu an bostancıda uydunet kullanıyorum, kesinlikle beşiktaşta daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Öncelikle yardımcı cevaplar için teşekkür ediyorum ve ardımdan ikinci soruma geçiyorum :). Benim anlayamadığım nokta kablo modemler wireless özelliği olmadan mı geliyor? Wireless için özel bir sistem mi kurmak gerekiyor? Gerekiyorsa ve gerekmiyorsa olarak ikiye ayırarak devam edeyim. Eğer wireless kendiliğinden geliyorsa, hangi modemi tavsiye edersiniz(Şunu beğendim ancak iyi olup olmadığına emin olamadım Modem Örneği)? Bu modem wirelesslı olarak gelmiyorsa, wireless lı gelen şu x modelini al mı dersiniz? Yoksa Motorola'yı alıp adsl modem vasıtasıyla kablosuz modeme mi çevireyim? Epey uzun soru oldu, tekrardan teşekkür ettim yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kendi verdikleri modemde wireless var zaten. cbw700 mü ne modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Cbw-700v Yorumları, bunları okuyunca soğudum modemden :) Her ne kadar ekşi güvenilir bir kaynak olmasada, çok fazla eksi yorum var modem hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 3 yıl oldu sanırım sıkıntı olmadı bende şu ana kadar aynı modemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Benim tek derdim wireless sinyali. Onun odaları delmesi benim için önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 riza bastırıyo bjk bastırıyo 0-0 bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 O modem çok kötü, bende de motorola var sinyali çok güçsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 desktop ile sıkıntı yaşamadım doğal olarak. wireless da en fazla arada 1 duvar varken kullandım hep, onda da sorun yoktu yani. ama öyle evin bi ucundan öteki ucuna vs denemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 benim eski evde öyleydi hiç farkında değildim sinyalinin güçsüz olduğunun, ev değiştirince farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar