Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'ta Kablonet(Uydunet)


Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Bir ricam olacak. Beşiktaş Ihlamurdere'de oturuyorum ve ADSL'i yavaşlığından dolayı(streaming, download ve oyun hepsi sıkıntılı) iptal etmek istiyorum, ancak uydunet'in Beşiktaş performansı hakkında hiçbir fikrim yok. Kullanaanlar, şöyle güzelinden bir review yapabilirse çok şık olur. Sokağımda fiber olmadığından alternatif olarak Uydunet'i düşündüm ama başka seçeneğim varsa da mutlu olabilirim.

Not: Uydunet'in havuz tarzı bandwidth sistemi nedeniyle bölgeye spesifik olarak sordum, ancak teknik destek v.b. gibi şeyleri de merak etmiyor değilim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle yardımcı cevaplar için teşekkür ediyorum ve ardımdan ikinci soruma geçiyorum :). Benim anlayamadığım nokta kablo modemler wireless özelliği olmadan mı geliyor? Wireless için özel bir sistem mi kurmak gerekiyor? Gerekiyorsa ve gerekmiyorsa olarak ikiye ayırarak devam edeyim. Eğer wireless kendiliğinden geliyorsa, hangi modemi tavsiye edersiniz(Şunu beğendim ancak iyi olup olmadığına emin olamadım Modem Örneği)?

Bu modem wirelesslı olarak gelmiyorsa, wireless lı gelen şu x modelini al mı dersiniz? Yoksa Motorola'yı alıp adsl modem vasıtasıyla kablosuz modeme mi çevireyim?

Epey uzun soru oldu, tekrardan teşekkür ettim yardımlar için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...