Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Feneri nasıl hala bağış toplayabiliyor?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

ben zaten suçsuzlar demiyorum. ama deniz feneri'nde yolsuzluk yapan yöneticilerin artık orada barınamayacağı ve o yüzden artık daha da güvenilir olduğunu düşünenler bile olabilir. türkiye ligi'nde bazılarımız artık kesinlikle şike yapılamayacağını düşünüyordur mutlaka. onun gibi.

insanlar sadece "aptal" olduğu için bazı şeyleri yapmazlar demek istiyorum. fenerbahçe'nin hala şike yapmadığını düşünen insanlar var memlekette. e şimdi hepsine aptal mı demek lazım. hayır başka açılardan bakıyorlar, duygusallar vs. bu da aynı hesap.

Burdan çıkarttiğimiz sonuç Fenerbahçe masum, deniz feneri hala götürüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

Biyik said:

ben zaten suçsuzlar demiyorum. ama deniz feneri'nde yolsuzluk yapan yöneticilerin artık orada barınamayacağı ve o yüzden artık daha da güvenilir olduğunu düşünenler bile olabilir. türkiye ligi'nde bazılarımız artık kesinlikle şike yapılamayacağını düşünüyordur mutlaka. onun gibi.

insanlar sadece "aptal" olduğu için bazı şeyleri yapmazlar demek istiyorum. fenerbahçe'nin hala şike yapmadığını düşünen insanlar var memlekette. e şimdi hepsine aptal mı demek lazım. hayır başka açılardan bakıyorlar, duygusallar vs. bu da aynı hesap.

ne aziz yıldırım ve şike yapan yöneticiler ne de deniz feneri yöneticileri masum. sadece onlara inanan insanların hepsi aptal değil. ama mutlaka aralarında gerçekten hiç laf anlatamayacağın insanlar vardır, o zaten her yerde mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

Aptallığın tanımı işte söylediklerin.
Sosyal ağlarda paylaş

musa'nın peşinde 40 yıl dolaşan kavmi var. din uydurmaysa bunlar gerizekalı, değilse kahraman. bana göre sadece zamanı içinde değerlendirilmesi gereken belli motivasyonlara sahip insanlar.

yatıp kalkıp atatürk diyen insanla her gün atatürk'e küfretmeye yer arayan insan mesela aynı. belli şeylere kafayı takmış, inatçı ve takıntılı insanlar. ama aptal değildir muhtemelen çoğu. bunlar da benzer örnekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

Remus said:

Biyik said:

ne aziz yıldırım ve şike yapan yöneticiler ne de deniz feneri yöneticileri masum. sadece onlara inanan insanların hepsi aptal değil. ama mutlaka aralarında gerçekten hiç laf anlatamayacağın insanlar vardır, o zaten her yerde mevcut.

Dellillere bakalim istersen... 0 delil ama süpe var = fener bahçe şikeci. Almanyada elemanlar yakalanıyor ne hikmetse cezalar bültenler kayıtlar Türkiyeye gelince hop savci hakim değistirip disari salı vermeler...

Cahillerin elindeki adeletin sonuçları ortada...

4 büyük dava 4 büyük fiyasko...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...